Βάζει τέλος στις φήμες ο Χατζηγιάννης: «Έχει μια διαστροφή αυτό και στο εξωτερικό το κάνουν πάρα πολλοί»

Βάζει τέλος στις φήμες ο Χατζηγιάννης: «Έχει μια διαστροφή αυτό και στο εξωτερικό το κάνουν πάρα πολλοί»

«Δυστυχώς τόσο στενάχωρο και αναληθές...»

«Βουίζει» το ελληνικό διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Έχουν γραφτεί για τη φωνή του αμέτρητες φήμες και ο ίδιος θέλησε να δώσει τέλος.

«Σε ενόχλησε που το τελευταίο χρονικό διάστημα έλεγαν για τη φωνή σου; Ότι έχεις κάνει πολύποδα, ακούστηκαν και γράφτηκαν τέρατα. Αυτό δεν σε ταρακούνησε λίγο; Γιατί στη μέχρι τώρα πορεία σου, σε ότι αφορά το καλλιτεχνικό σου γίγνεσθαι και την καλλιτεχνική σου υπόσταση, δεν είχε ακουστεί ποτέ τίποτα

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Ντόρσει, ο Βεζένκοφ, ο Γκος και η πρώτη απόφαση για το ρόστερ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ξέσπασε για όσα ακούγονται για τον ίδιο

Βάζει τέλος στις φήμες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Και ξαφνικά γράφεται ότι «ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχασε τη φωνή του», «ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει πολύποδα», «ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε εγχείρηση» και όλα αυτά», ήταν η ερώτηση του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 για να απαντήσει ο τραγουδιστής πως:

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία ιατρική επέμβαση. Επικαλούμαι και το ιατρικό απόρρητο το οποίο βέβαια τον ιατρό δεσμεύει και όχι τον ασθενή. Καμία, ευτυχώς, γιατί είναι ο μεγαλύτερος φόβος του τραγουδιστή και η μεγαλύτερη του ανασφάλεια.

Έχω ανθεκτικότητα στο πλέγμα λάρυγγα, γιατί οι χορδές είναι ένα κομμάτι ενός μεγαλύτερου συμπλέγματος μυών που, όταν τραγουδάς, όλο αυτό το πράγμα δουλεύει μαζί και συμπληρωματικά. Δεν είναι μόνο οι χορδές».

«Γιατί γράφτηκαν όλα αυτά; Εγώ έψαχνα τεχνικές, ως μουσικός, από ένα σημείο και μετά μου άρεσε να δοκιμάζω διάφορες γιατί οι τεχνικές του τραγουδιού έχουν και εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ανεβάζουν την φωνή ψηλά και κάνεις διάφορα πράγματα. Βέβαια, αυτά δεν τα κάνεις πάντα μόνος σου αλλά εγώ ως ένα σημείο είχα αυτή τη δυνατότητα.

Δοκίμαζα. Μουσικός είμαι, διάβαζα, πειραματιζόμουν. Εντάξει, καλός ο πειραματισμός αλλά άρχισε να ακούγεται διαφορετικά σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια η φωνή μου και αυτή η αντίθεση στο αυτί ακούγεται ως βλάβη. Ξένισε και αμέσως τι θα πει ο άνθρωπος, «α χάλασε η φωνή του, κάτι έγινε, υπάρχει βλάβη». Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση.

Για να γυρίσει πίσω αυτό θέλει μια δουλειά, τον κατάλληλο χρόνο για να το γυρίσεις πίσω και πολύ προσεχτικά ώσπου να έρθει ξανά εκεί που ήταν. Δηλαδή, με λίγα λόγια, ωραίο είναι, έχει μια διαστροφή αυτό και στο εξωτερικό το κάνουν πάρα πολλοί τραγουδιστές αλλά σίγουρα ένιωσα ότι το είχα παρατραβήξει».

«Το επαναλαμβάνω για να μην το διαιωνίζουμε και να μην μένει αυτό το πράγμα, γιατί είναι στενάχωρο και αναληθές δυστυχώς, δεν υπήρξε καμία ιατρική επέμβαση».

πηγή: athensmagazine.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ