Τρελός και παλαβός ο Ιταλοαργεντίνος Τσερέλα με την Ελληνίδα Οικονομάκου: Την φωνάζει «Νάνα» και της αφιερώνει τραγούδια

Τρελός και παλαβός ο Ιταλοαργεντίνος Τσερέλα με την Ελληνίδα Οικονομάκου: Την φωνάζει «Νάνα» και της αφιερώνει τραγούδια

Η Αθηνά Οικονομάκου, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έχει αλλάξει πορεία στη ζωή της......

Η Αθηνά Οικονομάκου, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έχει αλλάξει πορεία στη ζωή της και τώρα βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον γοητευτικό 37χρονο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε τον Κάνααν ο Ολυμπιακός (pic)

Το γεγονός ότι εμφανίστηκαν μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ θύμισε ότι ο έρωτάς τους είναι πια δημόσιος, καθώς η κάμερα τους τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο από την Αθηνά Οικονομάκου, στο οποίο περιλαμβάνεται το τραγούδι «Until I found you» και το αφιερώνει στον Μπρούνο Τσερέλα, ο μπασκετμπολίστας ανταποκρίθηκε με τη δημοσίευση ενός αγαπημένου τραγουδιού στο Instagram story του.

Ένα βίντεο από τη συναυλία των Coldplay καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του Chris Martin στο ερωτικό τραγούδι «Fix You». Στο βίντεο προστέθηκε το hashtag #NANA, το οποίο είναι το παρατσούκλι με το οποίο αναφέρονται στην Αθηνά Οικονομάκου οι κολλητοί της φίλοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ