Η Αντωνά έχει… τρελάνει τον Λιάγκα: Το πήρε απόφαση, της ζήτησε να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν μαζί

Η Αντωνά έχει… τρελάνει τον Λιάγκα: Το πήρε απόφαση, της ζήτησε να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν μαζί

Λιάγκας και Αντωνά κάνουν το επόμενο βήμα και θα μείνουν μαζί

Η φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Σήμερα (17/6), στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκης, ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε την μεγάλη αποκάλυψη:ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός είναι ένα βήμα πριν από τη συγκατοίκηση!

Χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Ξέρετε τι έμαθα; Ότι η σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά πάει τόσο καλά, που μου είπαν, όχι το ζευγάρι, φίλοι τους ότι είναι ένα βήμα πριν από τη συγκατοίκηση».

Η Μαρία Αντώνα για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Αντωνά, σε πρόσφατες δηλώσεις της και σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα απάντησε:«Ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με ρωτάτε συνέχεια σε σχέση με αυτό. Επειδή όλο το χρονικό διάστημα που με γνωρίζετε έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πολύ πιο ταπεινή σε ό,τι αφορά το κομμάτι αυτό».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

Καρφώθηκε μόνης της, έγινε βούκινο: Η φώτο που ανέβασε κατά λάθος η Μαρία Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα

H Μαρία Αντωνά πέρασε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους της και τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο φήμες θέλουν να βρίσκεται σε σχέση.

Ειδικότερα, η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος ανάρτησε μια φωτογραφία στα Instagram Stories της, από την έξοδό της στα νότια προάστια και τάγκαρε τον Γιώργο Λιάγκα, τον Κώστα Πηλαδάκη, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τη Λεάννα Μάρκογλου και τον Πάνο Καλλίδη, αλλά και ένα τρυφερό στιγμιότυπο της Λεάννας με τον Πάνο.

Η Μαρία Αντωνά σε νέα έξοδο με τον Γιώργο Λιάγκα

Στη φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού, αν παρατηρήσει κάποιος καλά, φαίνεται ένα χέρι, το οποίο ανήκει στον Γιώργο Λιάγκα, αφού φαίνονται τα κομποσκοίνια, τα οποία δεν βγάζει ποτέ και μάλιστα, τα φορούσε και στην εκπομπή που έκανε σήμερα.

Ερωτηθείσα για τη σχέση της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος επεσήμανε «είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω…».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας, σήμερα Τετάρτη, αναφέρθηκε στο “Πρωινό” στη μαγική βραδιά που είχε χθες, σημειώνοντας «παιδιά χθες πήγα για μπάνιο και έφυγα από την θάλασσα 10 το βράδυ κάτω στη Βουλιαγμένη. Ήταν μία πολυτέλεια, ήταν μία εικόνα μαγική σαν λίμνη, ήταν παιδάκια με γονείς και κάνανε μπάνιο στις 10 το βράδυ τι ωραία εικόνα».

Ο Γιώργος Λιάγκας στη φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά

Η Μαρία Αντωνάφωτογραφίζει τον Γιώργο Λιάγκα

Η Μαρία Αντωνά φωτογραφίζει τον Γιώργο Λιάγκα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ