Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Τερλέγκα: Έπεσε από την πίστα – Δεν μπορούσε να σηκωθεί (vid)

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Τερλέγκα: Έπεσε από την πίστα – Δεν μπορούσε να σηκωθεί (vid)

Το ατύχημα στη σκηνή που τραγουδούσε

Ένα ατύχημα επί σκηνής είχε πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Τερλέγκας. Μέσα από βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok βλέπουμε τον γνωστό τραγουδιστή να πέφτει από τη σκηνή, όπου τραγουδούσε σε εξωτερικό χώρο.

Αρχικά, ο καλλιτέχνης στέκεται με άνεση στο κέντρο της πίστας. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Τερλέγκας πλησιάζει προς την άκρη, στο σημείο όπου ακριβώς από κάτω βρίσκεται η κοπέλα που πετάει τα λουλούδια.

Το ατύχημα του Βασίλη Τερλέγκα στη σκηνή που τραγουδούσε

Στην απόπειρα που έκανε λοιπόν ο τραγουδιστής να πηδήξει από τη σκηνή και να μην κατέβει από τις σκάλες – τον είδαμε να προσγειώνεται στο έδαφος μη μπορώντας να σηκωθεί. Η εργαζόμενη κοπέλα δεν κατάφερε να σηκώσει τον Βασίλη Τερλέγκα με αποτέλεσμα να παρέμβει ένα ακόμα πρόσωπο.

Ποιος είναι ο Βασίλης Τερλέγκας

Ο Βασίλης Τερλέγκας (Καλάβρυτα, 29 Ιουνίου 1961) είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα και ήταν το τελευταίο τέκνο οικογένειας αγροτών, ενώ πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Πεύκο Αχαΐας. Σε ηλικία 16 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου ζούσε ένα από τα αδέλφια του και από τότε ακολούθησε καριέρα στο τραγούδι.

Στην καλλιτεχνική πορεία του συνεργάστηκε με τους: Μάνο Ελευθερίου, Χρήστο Νικολόπουλο, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Ρίτα Σακελλαρίου, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζαφείρη Μελά, Κώστα Μπίγαλη, Σταμάτη Γονίδη, Καίτη Λιβανού κ.ά. Τα περισσότερα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν και την υπογραφή του. Μπορεί και παίζει όλα τα έγχορδα όργανα, ενώ έχει την εξ ολοκλήρου επιμέλεια της παραγωγής. Ζει στην Παιανία με τους 2 γιους και τη μητέρα του.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ