«Ζαλίζουν» οι αναλογίες της: Η Ναταλία Δραγούμη έβαλε το αποκαλυπτικό μπικίνι της και όλοι “καρφώθηκαν” στην κοιλιά της

«Ζαλίζουν» οι αναλογίες της: Η Ναταλία Δραγούμη έβαλε το αποκαλυπτικό μπικίνι της και όλοι “καρφώθηκαν” στην κοιλιά της

Οι απίστευτες αναλογίες της Ναταλίας Δραγούμη...

Μια άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση έκανε το πρωί της Κυριακής, 09/06, η Ναταλία Δραγούμη, με τους ακόλουθους της να την αποθεώνουν στα σχόλια.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία καταγράφεται η ίδια να φοράει ένα μαύρο μπικίνι με λευκό σιρίτι και καπέλο, και να απολαμβάνει τον ήλιο πάνω σε σκάφος, με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

«Μαγικό μπλε» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ναταλία Δραγούμη, χωρίς να αποκαλύπτει πού βρίσκεται, με τους followers να εντυπωσιάζονται από την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Τέρμα σέξι απίστευτη», «Μαγική εσύ» έγραψαν, μεταξύ άλλων, οι διαδικτυακοί φίλοι της ηθοποιού στα σχόλια της ανάρτησής της, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους στο πρόσωπό της.

Κοιλιά πλάκα, πρόσωπο χωρίς ψεγάδι, κορμί 25άρας: Η Ναταλία Δραγούμη με μαγιό στα 51 είναι αγαλματένια οπτασία

Η Ναταλία Δραγούμη βρίσκετε στην όμορφη Κρήτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές και δημοσίευσε φωτογραφίες από την Λίμνη Πρέβελη, εντυπωσιάζοντας τους ακόλουθούς της με το γυμνασμένο κορμί της.

Με ένα ολόλευκο μπικίνι, η Ναταλία Δραγούμη πόζαρε χαμογελαστή, άβαφη, και ελεύθερη, δίχως φίλτρα, πιο φυσική από ποτέ. Η ηθοποιός σημείωσε μάλιστα πως η Λίμνη Πρέβελη, είναι ένα από τα πιο ωραία μέρη που έχει επισκεφθεί ποτέ, κάτι που ομολογουμένως φάνηκε από το χαμόγελό της. Σeξι, όμορφη, άκρως ευδιάθετη και καλοκαιρινή, η Ναταλία Δραγούμη απέδειξε ακόμα μία φορά πως διατηρεί ένα από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz.

“Feel free, feel the nature, feel the summer..” H λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ