Η χήρα του Τράγκα πουλάει τα 3 σούπερ αμάξια του που θα ζήλευε και ο Σουμάχερ

Η χήρα του Τράγκα πουλάει τα 3 σούπερ αμάξια του που θα ζήλευε και ο Σουμάχερ

Η χήρα του Τράγκα πουλάει τα 3 σούπερ αμάξια του που θα ζήλευε και ο Σουμάχερ & θα κερδίσει μια ακόμα περιουσία

Η σύζυγος του εκλιπόντος Γιώργου Τράγκα κινείται με οχήματα αξίας σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ανακαλύψτε ποια οχήματα δημοπρατήθηκαν.

Τρία «ονειρεμένα» αυτοκίνητα φέρεται να είναι το πάθος της Μαρίας Καρρά, σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Τράγκα, η οποία συχνάζει κυρίως στη Νίκαια της Γαλλίας.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή δεδομένων για Σπανούλη – Έντονη φημολογία πως παραμένει στο Περιστέρι

Τα δύο εκ των τριών, είτε ανήκουν σε αυτήν προσωπικά είτε σε εταιρίες που ελέγχει, περιλαμβάνουν μια Ferrari Portofino και μια Bentley Bentayga, οι οποίες συνολικά υπερβαίνουν τα 400.000 ευρώ σε αξία. Επιπλέον, πληροφορίες υποδεικνύουν ότι ενδέχεται να έχει συμβόλαιο leasing και για ένα αυτοκίνητο Rolls Royce.

Τα δύο οχήματα βρίσκονται στην παραλιακή της Κυανής Ακτής και το ένα από αυτά στο Μονακό. Σύμφωνα με διαθέσιμες πληροφορίες, αυτά τα αυτοκίνητα ανήκαν στον Γιώργο Τράγκα και πλέον βρίσκονται υπό την κυριότητα της Μαρίας Καρρά.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για τα αυτοκίνητα του Γιώργου Τράγκα:

Το πρώτο όχημα όπως προαναφέρεται αποτελεί μια εντυπωσιακή Ferrari Portofino, η οποία, όπως αναφέρουν διάφορα αξιόπιστα αυτοκινητιστικά περιοδικά, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη δυνατότητα οδήγησης από κυρίες με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ο κινητήρας των σχεδόν 4.000 κυβικών εκατοστών και η ισχύς των 600 ίππων παρέχουν εντυπωσιακή απόδοση, επιτρέποντας την επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα μέσα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα!

Αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φημολογείται ότι έχει είσοδο στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό, προσφέροντας την τιμή των 220.000 ευρώ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες, ακόμα δεν έχει βρεθεί αγοραστής.

Η Μαρία Καρρά αποθηκεύει το αυτοκίνητό της σε έναν κλειστό χώρο στάθμευσης, ο οποίος κοστίζει 6.250 ευρώ ετησίως. Προτιμά για τις μετακινήσεις της, το SUV της βρετανικής Bentley.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο Bentayga, το οποίο κοστίζει 200.000 ευρώ. Αποτελεί μια εντελώς διαφορετική πρόταση σε σχέση με τη Ferrari Portofino και προσφέρει μια πιο ήρεμη οδηγική εμπειρία.

Η εν λόγω Bentayga εξοπλίζεται με έναν κινητήρα 4,0 λίτρων που παράγει 542 ίππους. Μπορεί να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 300 χλμ./ώρα.

Η τελευταία σύζυγος του Γιώργου Τράγκα ταξιδεύει από τη Νίκαια στο Μονακό με αυτό το όχημα. Επίσης, διατηρεί ένα ακόμα αυτοκίνητο μέσω leasing, μια Rolls Royce, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο και τη συχνότητα χρήσης αυτού.

Γιώργος Τράγκας: Εξώδικο στο Πρωινό από την σύζυγό του, Μαρία Καρρά – Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Στην αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία που έχει αφήσει πίσω του ο Γιώργος Τράγκας και το τι γνωρίζει η τελευταία του σύζυγος Μαρία Καρρά για κάποια εμβάσματα που γίνεται λόγος ότι πήρε ο εκλιπών, θέλησε να προχωρήσει ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης μέσα από το «Πρωινό».

Η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα

«Σχετικά με το θέμα που παρουσιάσαμε στις 23 Μαρτίου για τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα και κάποια εμβάσματα που ακούστηκαν από διαφόρους κύκλους, θέλω να διευκρινίσω με σαφήνεια γιατί μας εστάλη ένα εξώδικο από την Μαρία Καρρά, την χήρα του Γιώργου Τράγκα.

Κανείς εδώ στο «Πρωινό» δεν έχει γνώση για τα εμβάσματα. Η αναφορά που έκανα σε αυτά δεν βασίζεται σε κάποια διασταυρωμένη πληροφόρηση. Θέλω να σπεύσω να διορθώσω τη δήλωση αυτή και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση σχετικά, ούτε ασφαλώς γνωρίζει κανείς στην εκπομπή τι και αν γνωρίζει η χήρα του εκλιπόντος. Αυτά για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ