Η ανώριμη κίνηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Η ανώριμη κίνηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν με κάθε τρόπο να στείλουν το μήνυμά τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου που απέρριψε την προσφυγή του σχετικά με τη μείωση της ασφάλειάς του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο ανώριμοι ενήλικες λόγω των απαιτήσεων ασφαλείας τους για τις επισκέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε επίσης: «Δεν υπολογίζεται στους Κινγκς ο Βεζένκοφ» – Τα δεδομένα για το μέλλον του

Το Ανώτατο Δικαστήριο έδωσε στον πρίγκιπα Χάρι μια ώθηση αυτή την εβδομάδα και θα μπορεί πλέον να ασκήσει έφεση στην απόφασή τους να απορρίψουν την αξίωσή του για τη μειωμένη ασφάλεια όταν επισκέπτεται τη Βρετανία.

Ξεκίνησε τον δικαστικό του αγώνα κατά του Υπουργείου Εσωτερικών το 2020 αφού αποφασίστηκε πως οι Σάσεξ θα λάβουν διαφορετική ασφάλεια με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει υποστηρίξει πως αυτό απειλεί την ασφάλειά του.

«Είναι οι πιο ανώριμοι ενήλικες»

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Kinsey Schofield, ωστόσο, αμφισβήτησε το επιχείρημα του πρίγκιπα Χάρι, σημειώνοντας πως ο βασιλιάς του είχε προσφέρει ακόμα και δωμάτιο σε μια από τις βασιλικές κατοικίες κατά τη διάρκεια της τελευταίας του διαμονής για να εγγυηθεί την προστασία του.

«Αισθάνομαι πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά με τη Μέγκαν να μην τον συνοδεύει στην τελευταία επίσκεψη… Η Μέγκαν δεν έρχεται σε αρκετές από τις τελευταίες επισκέψεις. Ο πρίγκιπας Χάρι αρνείται να μείνει στο παλάτι… είναι σχεδόν σαν να προσπαθούν να αποδείξουν την απόψή τους λέγοντας ‘λοιπόν, η Μέγκαν δεν μπορεί να έρθει. Δεν είναι αρκετά ασφαλής. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί να μείνει στο παλάτι, δεν είναι αρκετά ασφαλές».

Είναι οι πιο ανώριμοι ενήλικες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου και νιώθω ότι δημιουργούν αυτή την απόσταση για να τιμωρήσουν κάποιον και να αποδείξουν κάποιο σημείο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν πιο ασφαλής» υπογραμμίζει ο Kinsey Schofield.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ