«Τάπωσε» τους πάντες η Χριστίνα Μπόμπα για το αυξημένο βάρος της: «Είμαι 34 ετών και έχω 8 κιλά παραπάνω»

«Τάπωσε» τους πάντες η Χριστίνα Μπόμπα για το αυξημένο βάρος της: «Είμαι 34 ετών και έχω 8 κιλά παραπάνω»

Πόσο ζυγίζει;

διαίτερα ενεργή είναι η Χριστίνα Μπόμπα στα social media, παρά το γεγονός ότι πλέον έχει δύο δίδυμες κόρες σε μικρή ηλικία.

Η γνωστή influencer μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram, απάντησε σε μία σειρά από ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μύκονο, όπου και απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της. Η ίδια μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από το νησί των ανέμων, όπου μάλιστα πραγματοποιήσαν και τα πρώτα γενέθλια των διδύμων.

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για τα κιλά της

Η Χριστίνα Μπόμπα σε ερώτηση για την ηλικία της απάντησε πως πρόσφατα έκλεισε τα 34, ενώ σχετικά με το βάρος της, η ίδια ανέφερε πως ζυγίζει 66 κιλά, ωστόσο θέλει να χάσει άλλα 8, προκειμένου να επιστρέψει στα κιλά που ήταν πριν μείνει έγκυος στις δίδυμες.

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για το αυξημένο βάρος της στις ερωτήσεις που δέχτηκε: «Είμαι 34 ετών και έχω 8 κιλά παραπάνω».

«Είμαι 66! Έχω ακόμα 8 για να χάσω και να φτάσω στα πριν την εγκυμοσύνη!!! Αλλά δε με νοιάζει καθόλου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ