Εκατομμυριούχος: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» – Η αδιανόητη γκάφα παίκτη τον έδιωξε άρον άρον, «κάγκελο» ο Γρηγόρης

Εκατομμυριούχος: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» – Η αδιανόητη γκάφα παίκτη τον έδιωξε άρον άρον, «κάγκελο» ο Γρηγόρης

Ειδικότερα, ο Τάσος Γιάλβαρης δεν κατάφερε να απαντήσει σωστά στη 10η ερώτηση, η οποία αφορούσε στα Ομηρικά Έπη

Ένας παίκτης στο τηλεπαιχνίδι “Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος” δεν μπόρεσε να πάρει τα 5.000 ευρώ, σήμερα, Τρίτη, καθώς δεν χρησιμοποίησε τη βοήθεια του τηλεφώνου, που του είχε απομείνει.

Ειδικότερα, ο Τάσος Γιάλβαρης δεν κατάφερε να απαντήσει σωστά στη 10η ερώτηση, η οποία αφορούσε στα Ομηρικά Έπη.

Αρχικά, ο παίκτης αποφάσισε να αξιοποιήσει τη βοήθεια του κοινού, το οποίο, όμως, εμφανίστηκε διχασμένο, δίνοντας ένα προβάδισμα στην απάντηση Δ με ποσοστό 41% και ένα 27% στις απαντήσεις Α και Γ.

Ο παίκτης εμπιστεύθηκε το κοινό

Μετά από αρκετή σκέψη, ο Τάσος αποφάσισε να «κλειδώσει» το Δ, εμπιστευόμενος την κρίση του κοινού και χωρίς να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του τηλεφώνου, που του είχε απομείνει.

Η σωστή απάντηση ήταν τελικά το Γ και η ατάκα του παίκτη ήταν «δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Ο φίλος του παίκτη γνώριζε τη σωστή απάντηση

Το χειρότερο ήταν ότι ο φίλος του παίκτη παραδέχθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι γνώριζε την απάντηση και κατά πάσα πιθανότητα θα τον συμβούλευε να απαντήσει το Γ, με αποτέλεσμα να πάρει τις 5.000 ευρώ.

«Και σας είπα: πάρτε το τηλέφωνο, κύριε Γιάλβαρη. Για ποιον λόγο την κρατάμε τη βοήθεια;», υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δείχνοντας την απογοήτευσή του.

Ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα: Χαμός στον Εκατομμυριούχο απάντησε σε όλα σωστά κι έφτασε τις 100.000 ευρώ

Μια ανάσα πριν τα 100.000 έφτασε ο Τάσος Χριστοδουλίδης χθες στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το αν θα κερδίσει ο Τάσος τα 100.000 ευρώ θα το δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «Εκατομμυριούχου» που θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή (24/5) στις 20.00 στον ΑΝΤ1.

Το σίγουρο είναι ότι με τη σωστή απάντηση που έδωσε στη 14η ερώτηση, κλείδωσε το ποσό των 30.000 ευρώ.

Η ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ήταν «Ποια έγραψε τα μυθιστορήματα “Gone Girl” και “Sharp Objects”;». Ο Τάσος απάντησε η “Τζίλιαν Φλιν” και μένει να δούμε εάν η τύχη θα του χαμογελάσει και στην 15η και τελευταία ερώτηση που θα τον φέρει στην κορυφή, αφού σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα που θα έχει απαντήσει σωστά και στις 15 ερωτήσεις του «Εκατομμυριούχου».

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ