Τις «τσάκωσαν»: Τραβούσαν βίντεο την Ιωάννα Τούνη και δεν πήρε χαμπάρι – Σάλος στα social media (vid)

Τις «τσάκωσαν»: Τραβούσαν βίντεο την Ιωάννα Τούνη και δεν πήρε χαμπάρι – Σάλος στα social media (vid)

Το «φυσάει», το «φυσάει»

Σταματημό δεν έχουν τα ταξίδια για την Ιωάννα Τούνη. Μετά τις τρυφερές οικογενειακές διακοπές στην Νάξο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Πάρη, η influencer ετοίμασε αμέσως ξανά τις βαλίτσες της και ταξίδεψε στο νησί των ανέμων με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη και τις φίλες της από την Bubblegun, ώστε να γίνει η φωτογράφιση για τα νέα μαγιό της εταιρίας.

Οι δυο ιδιοκτήτριες της εταιρίας, Στέλλα και Ιωάννα έφυγαν χθες με το αεροπλάνο και έφτασαν στην Μύκονο, όπου αρχικά ξενάγησαν τους διαδικτυακούς της φίλους στην… βίλα που μένουν, η οποία παρέχει μία τεράστια πισίνα και τα πολλά δωμάτια. Έτσι, θα μπορέσουν να βολευτούν όλες οι influencers που θα λανσάρουν τη νέα συλλογή των μαγιό.

Τα κορίτσια θα μείνουν εκεί για 2 ημέρες, ώστε να δοκιμάσουν τα μαγιό, να φωτογραφηθούν και να διαφημίσουν όλα τα νέα εντυπωσιακά κομμάτια που θα κάνουν πάταγο φέτος το καλοκαίρι.

Αυτή είναι η βίλα που μένει η Ιωάννα Τούνη

Χθες Δευτέρα 3/6 λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη με την ομάδα της από την Θεσσαλονίκη με το που έφτασαν στην Μύκονο και τακτοποιήθηκαν, φόρεσαν τα πρώτα μαγιό και έκαναν μια εντυπωσιακή φωτογράφιση μπροστά και δίπλα από την πισίνα με θέα τη θάλασσα.

Στα social media τόσο της ξανθιάς influencer, τόσο και της Στέλλας Πάσσαρη αλλά και όλων των κοριτσιών, έγινε χαμός, αφού έδειχναν όλα όσα έκαναν.

Την ώρα λοιπόν που φωτογραφιζόντουσαν, χωρίς να το γνωρίζουν της τραβούσε η κάμερα του Mykonoslive.tv. Τα κορίτσια, χόρευαν, πόζαραν στο φακό και μιλούσαν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ