Με 11 λέξεις η Αθηνά Χρυσαντίδου απάντησε για τον Δώρο Παναγίδη (vid)

Με 11 λέξεις η Αθηνά Χρυσαντίδου απάντησε για τον Δώρο Παναγίδη (vid)

Μίλησε χρόνια μετά για τη σχέση τους και το άδοξο τέλος

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» έκανε η Αθηνά Χρυσαντίδου, με αφορμή την επιστροφή του Power of Love στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η 26χρονη σήμερα, που ασχολείται με το τραγούδι, είχε συστηθεί τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο Power of Love όπου και υπήρξε ζευγάρι με τον Δώρο Παναγίδη.

Διαβάστε επίσης: H UEFA έχει 4 διασυλλογικές διοργανώσεις – 2 κατέκτησε ο Ολυμπιακός και σκοπεύει να επανέλθει

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Χρυσαντίδου για το Power of Love και τον Δώρο Παναγίδη

«Απορώ γιατί το έχουν υποβαθμίσει τόσο πολύ. Ο πρώτος κύκλος πιστεύω ήταν πολύ επιτυχία, είχε γίνει viral ό,τι λέγαμε. Το πολέμησαν γιατί προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο και δεν τα καταφέρανε», σχολίασε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Σε ερώτηση για τις σχέσεις της σήμερα με τον Δώρο Παναγίδη μετά τον χωρισμό τους: «Δεν ασχολούμαι, ό,τι έγινε, έγινε. Ανήκει στο παρελθόν, εγώ προχωράω παρακάτω. Όλα καλά. Δεν πήγε κανείς εκεί για να ερωτευτεί. Στο μετέπειτα όμως κάποιοι ερωτευτήκαμε», απάντησε.

Τέλος, η Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται στα social media: «Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση, αλλά κάνω διαγραφή. Δεν ασχολούμαι, βαριέμαι, αλήθεια», είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ