Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού Ταχτσίδη – Θεοδωροπούλου μετά από 8 χρόνια γάμου

Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού Ταχτσίδη – Θεοδωροπούλου μετά από 8 χρόνια γάμου

Την Κυριακή 26 Μαΐου, η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανέβασε ένα μήνυμα σχετικά με τους άνδρες που προδίδουν τις εμπιστοσύνες των γυναικών τους

Το ζευγάρι Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης έχει χωρίσει πρόσφατα, αλλά οι υπαινιγμοί για την κατάστασή τους συνεχίζονται ακόμα και δημόσια…

Μέσω μιας ανάρτησης σε Instagram Story, η συμμετέχουσα στο παιχνίδι «My Style Rocks» δημοσίευσε μια εικόνα με μαύρο φόντο, στην οποία πρόσθεσε την παρακάτω αναφορά: «Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του, σημαίνει ότι δεν ήταν αρκετά δυνατός για να είναι δίπλα της… Γιατί ο δυνατός ο άντρας ξέρει και μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη του και να μην ενδίδει σε πειρασμούς. Ο αδύναμος, όμως παρασύρεται που σημαίνει ότι δυνατή ήσουν πάντα εσύ και αυτό είναι αρκετό!».

Διαβάστε επίσης: Ο «κρυφός άσος» του Μέντι ήταν ο Γιόβετιτς

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η επιβεβαίωση του χωρισμού:

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρώην μοντέλο ανέφερε την άποψή της και ανταπάντησε στις φήμες που ακούγονται σχετικά με εκείνη και τον ποδοσφαιριστή.

«Όταν έχεις δώσει τα πάντα, ποτέ κανείς δεν πρέπει να μετανιώνει. Αν μη τι άλλο, νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων. Δεν παύω να έχω τρία υπέροχα παιδιά, καρπούς πραγματικής αγάπης. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη ζωή της, μετά τον χωρισμό, ανέφερε: «Είμαι στη φάση που κοιτάζω εμένα και τα παιδάκια μου. Εγώ το περιμένω, θα έρθουν καλύτερες μέρες και μου το οφείλω και το οφείλω και στα παιδιά μου. Γιατί όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει αλλαγή. Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ως γονείς. Δεν αλλάζει τίποτα. Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως πατέρα των παιδιών μου».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν, είπε: «Δεν είναι θέμα δεύτερης ευκαιρίας, γιατί από ένα σημείο και έπειτα καταντάει μοτίβο. Είμαι άνθρωπος που κοιτάει μπροστά».

Το είδαν όλοι σήμερα το πρωί: Το πήρε απόφαση η Ζέτα Θεοδωροπούλου, έκανε την κίνηση που… τελείωσε τον Ταχτσίδη

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Αυτή τη σεζόν συμμετέχει στο «My Style Rocks» και, αν και όταν ξεκίνησε το παιχνίδι μιλούσε για την πρόταση γάμου του αγαπημένου της, το πρώτο τους φιλί και άλλες ρομαντικές αναμνήσεις, τον επόμενο μήνα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου δεν είχε παραδεχτεί κάτι τότε, ωστόσο στις πιο πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραδέχτηκε πως οι δυο τους έχουν πλέον ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουν προσηλωμένοι στα παιδιά τους.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου προχώρησε σε μια σημαντική αλλαγή στον λογαριασμό της στο Instagram. Ενώ για χρόνια ήταν γνωστή ως @lady_taxtsidi77, τώρα ο λογαριασμός της έχει αλλάξει σε @lady_theo17. Όμως, παρά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, συνεχίζει να διατηρεί τις οικογενειακές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της στον λογαριασμό της.

Δείτε το νέο username της στο Instagram:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ