Στη φόρα η τραγική αλήθεια για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Στη φόρα η τραγική αλήθεια για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Νέες αποκαλύψεις για τη θεραπεία του

Δέκα χρόνια μετά το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις, η σύζυγός του Κορίνα Σουμάχερ διασφαλίζει τις βέλτιστες δυνατές συνθήκες φροντίδας του στην οικία τους στην Ελβετία, για να διατηρεί την ελπίδα της ανάκαμψης της υγείας του μεγάλου πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα.

Ο «Σούμι» υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ατύχημα του Δεκεμβρίου του 2013 ενώ έκανε σκι στο γαλλικό χειμερινό θέρετρο του Μαριμπέλ. Έκτοτε η κατάσταση της υγείας του παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, και μόνο τα λόγια της ίδιας της Κορίνα Σουμάχερ -ότι “ο Μίκαελ είναι μαζί μας, διαφορετικός αλλά μαζί μας”- δίνουν μια σαφή ένδειξη για αυτήν.


Τα νεότερα για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Από το καλοκαίρι του 2014 που ο Μίκαελ μεταφέρθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη κλινική που εγκαταστάθηκε στο σπίτι του, στην Ελβετία, η Κορίνα Σουμάχερ φροντίζει για την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα του.

Το κόστος της φροντίδας αυτής ανέρχεται σε 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica. Αυτός είναι ο λόγος, συνεχίζει το άρθρο, για τον οποίο η σύζυγος του Γερμανού πουλάει τον τελευταίο καιρό μια σειρά από περιουσιακά στοιχεία του Μίκαελ.

Τα τελευταία χρόνια η Κορίνα Σουμάχερ έβγαλε προς πώληση το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας, μια σειρά από κατοικίες που διατηρούσε ο Μίκαελ (όπως έναν πύργο στη Νορβηγία) και τώρα τη συλλογή των σπάνιων και συλλεκτικών ρολογιών του 55χρονου σήμερα, επτάκις πρωταθλητή.

Στο υπέρογκο ετήσιο κόστος των 7 εκατομμυρίων ευρώ για τη φροντίδα του “Σούμι”, πάντως, δεν περιλαμβάνονται μόνο οι κατ’ οίκον θεραπείες από εξειδικευμένους, κορυφαίους ιατρούς και νοσηλευτές, αλλά και όλος ο εξοπλισμός ασφάλειας για την προστασία της ιδιωτικότητάς του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ