Η Ναταλία Τσαλίκη το παραδέχθηκε 36 χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της με τον Γιάννη Μπέζο: «Το παιδί σου το ευνουχίζεις, πρέπει να ξέρεις…»

Η Ναταλία Τσαλίκη το παραδέχθηκε 36 χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της με τον Γιάννη Μπέζο: «Το παιδί σου το ευνουχίζεις, πρέπει να ξέρεις…»

Η δημόσια εξομολόγηση της ηθοποιού

Η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 και μίλησε για τη σπουδαία της καριέρα στην υποκριτική, αλλά και αρκετά ακόμη θέματα.

Η εξομολόγηση της Ναταλίας Τσαλίκη

«Δεν πήρε τίποτα τον δρόμο του. Τίποτα εύκολα δεν υπάρχει σε αυτόν τον χώρο. Αλλά όταν μπήκα στο Εθνικό ήρθαν κάπως πιο εύκολα οι προτάσεις. Αλλά εύκολα τίποτα δεν ήρθε. Και καλό είναι να μην έρχονται γιατί νομίζεις ότι είναι κάτι απλό και αφήνεσαι. Άργησα να καταλάβω ότι αυτός είναι ο χώρος μου. Γενικώς είμαι ο άνθρωπος που ψάχνομαι, από πολύ μικρή. Δεν ήταν ακριβώς ντροπή, είχα μια συστολή. Ήμουν πιο συνεσταλμένη και δεν είχα την άνεση με τον πολύ κόσμο!

Δεν είναι μόνο η εξωστρέφεια αλλά η πλήρης έκθεση. Γίνεται από ανάγκη να το ξεπεράσεις. Αυτοί που έχουν μια δυσκολία στη ζωή τους το πάνε κόντρα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι έτσι. Κοινωνική και εξωστρεφής δεν έγινα. Έμαθα να ανεβαίνω στη σκηνή και να αποφασίζω πότε θα εκτεθώ», τόνισε η Ναταλία Τσαλίκη και πρόσθεσε:

«Ποτέ δε φεύγει το τρακ αλλά μαθαίνεις και το χειρίζεσαι. Είμαστε φιλαράκια, ξέρω ότι υπάρχει εκεί. Δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου επειδή κάνουμε αυτό το επάγγελμα! Αυτό το τρακ σου λέει »μην τα παρατάς αλλά να είσαι παρούσα». Το χειρίζεσαι προς όφελός σου. Ψάχνεις τρόπους πώς να το ξεπεράσεις. Δεν μπορώ τους ηθοποιούς που είναι σίγουροι και βγαίνουν με μια άνεση και βγαίνουν στη σκηνή. Και εγώ έχω αυτοπεποίθηση. Αλλά η αγωνία, το τρακ που λέμε, είναι η έγνοια πώς θα πάει, πώς θα είναι το κοινό. Αυτή η έγνοια είναι, τόσο όσο χρειάζεται».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σχέσεις γονέων και παιδιών. «Χρειάζεται το συναίσθημα, να μην είσαι απόμακρος απέναντι στο παιδί σου. Αλλά το πολύ συναίσθημα, το πολύ κουκούλεμα και η αγκαλιά τον άλλον τον ευνουχίζει. Πρέπει να ξέρεις το μετρό! Αν έχεις την επίγνωση ότι το παιδί θέλει να τραβήξει το χέρι του, πρέπει να το αφήσεις να χειραγωγηθεί, να ταλαιπωρηθεί, να ψάξει. Εμείς το κρατάμε περισσότερο και το κάνουμε για δικούς μας λόγους. Επειδή μας λείπει η φροντίδα, η τρυφερότητα», ανέφερε γ γνωστή ηθοποιός.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ