Συγκινημένος ο Μάρκος Σεφερλής το παραδέχθηκε μετά από 15 χρόνια γάμου με την Τσαβαλιά: «Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα, είμαστε περήφανοι»

Συγκινημένος ο Μάρκος Σεφερλής το παραδέχθηκε μετά από 15 χρόνια γάμου με την Τσαβαλιά: «Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα, είμαστε περήφανοι»

Δεν έκρυψε τα συναισθήματά του ο ηθοποιός

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας απόλυτα επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, με τον ίδιο παράλληλα να μην κρύβει τα οπαδικά του συναισθήματα όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Μάρκος Σεφερλής έζησε από κοντά την θρυλική νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League. Ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε τις έντονες στιγμές που βίωσε στην OPAP Arena.

Τα συγκινητικά λόγια του Σεφερλή μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού

«Ήμουν γήπεδο, δεν θα μπορούσα να λείπω από τον μεγάλο τελικό. Η φωνή έχει κλείσει γιατί πανηγύρισα το γκολ τόσο δυνατά τόσο έξαλλα, αλλά χαλάλι του Ολυμπιακού, χαλάλι σε αυτή την ομάδα που μας χάρισε τόσες χαρές όλα αυτά τα χρόνια αλλά και ειδικά φέτος για την πορεία του στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Νομίζω δικαιώθηκε σήμερα και οι παίκτες και ο προπονητής αλλά και ο πρόεδρος και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Συγκινηθήκαμε».

«Από τον αγώνα θυμάμαι έντονα τις αποκρούσεις του Τζολάκη, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε αλλά δείξαμε ότι αξίζουμε. Ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι θα μετρήσει το γκολ».
«Νικήσαμε σπουδαίες ομάδες οπότε άρχισα να πιστεύω ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είμαι περήφανος σαν Έλληνας όχι μόνο ως Ολυμπιακός που μια ελληνική ομάδα κατάφερε να κερδίσει αυτό τον τίτλο. Είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ