«Βασανιστήριο» Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν είναι τυχαίο που πλέον ζει…»

«Βασανιστήριο» Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν είναι τυχαίο που πλέον ζει…»

«Αυτό που του προκαλεί πλέον είναι...»

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται «εντελώς στη σκιά» της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς η δούκισσα του Σάσσεξ είναι αυτή που «κλέβει τις εντυπώσεις», σύμφωνα με ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων.

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι στην Νιγηρία που θύμιζε πολύ βασιλική περιοδεία. Η Μέγκαν Μαρκλ άλλαζε συχνά ρούχα, έδειχνε εντυπωσιακή και πόζαρε για selfies με θαυμαστές της. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο για βασιλικά θέματα, Ντάνκαν Λάρκομπ η Μέγκαν Μαρκλ «έκλεψε» την παράσταση σε αυτό το ταξίδι.

Διαβάστε επίσης: Τους έβαλε όλους στη θέση τους: «Είμαι η Δέσποινα Βανδή και εννοείται ότι…»

Αποκαλύψεις για Μέγκαν Μάρκλ και πρίγκιπα Χάρι

«Η Μέγκαν είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, πολύ δυναμική, εξαιρετικά φιλόδοξη, και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σημαίνουν ότι σχεδόν πάντα αναπόφευκτα θα επισκιάζει τον Χάρι και θα τραβάει την προσοχή από αυτόν», είπε στο περιοδικό ΟΚ ο δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Ο Χάρι βρίσκεται εξ ολοκλήρου στη σκιά της. Αλλά ποτέ δεν ήταν πραγματικά άνετος με την προσοχή. Ποτέ δεν την απολάμβανε πραγματικά. Είτε είναι εσκεμμένο είτε όχι, η Μέγκαν είναι σίγουρα μαγνήτης της προσοχής.

Αν και είδαμε να ξοδεύονται τεράστια ποσά για τα ρούχα της για τη Νιγηρία, οπότε ίσως δεν είναι εντελώς τυχαίο που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Το ταξίδι τους στη Νιγηρία ήταν το ‘Το σόου της Μέγκαν’ και ο Χάρι ήταν ο δεύτερος».

Την ίδια στιγμή αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι σχεδιάζει περισσότερες περιοδείες σε ξένες χώρες μετά την επιτυχία του ταξιδιού τους στη Νιγηρία. Το ζευγάρι έμεινε ενθουσιασμένο από την υποδοχή και την κάλυψη της τριήμερης επίσκεψης του στην Νιγηρία και εξετάζει μια πιθανή επιστροφή στην Αφρική.

Μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στη Mirror: «Ο δούκας και η δούκισσα έχουν προγραμματίσει και άλλα ταξίδια για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ελπίζουν να είναι σε θέση να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες. Είναι σίγουρα πιθανό να επιστρέψουν στην Αφρική για περισσότερες περιοδείες μετά από αυτό».

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ