Κορμί λαμπάδα, πρόσωπο από πορσελάνη: Η 54χρονη Μαρία Ναυπλιώτου βάζει κάτω 20αρες

Κορμί λαμπάδα, πρόσωπο από πορσελάνη: Η 54χρονη Μαρία Ναυπλιώτου βάζει κάτω 20αρες

Αψεγάδιαστη

Απαστράπτουσα παρουσία ήταν η Μαρία Ναυπλιώτου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για την πρεμιέρα της παράστασης «Άτλας του 2000».

Η παράσταση, με τη συνθήκη του show και με εκτεταμένη χρήση τεχνολογίας, live video, ζωντανή μουσική και μία εξαιρετική ομάδα ηθοποιών, επιχειρεί να ξαναθυμηθεί τα χρόνια της δεκαετίας του 2000 και να δώσει μαζί με το κοινό απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Διαβάστε επίσης: Αν ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση της ΑΕΚ…

Η δεκαετία του 2000, που μάλλον ξεκινάει με το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους το 2001, αποτελεί την δεκαετία που συνυπάρχουν δύο ιστορικά παραδείγματα: είναι η εποχή που επιβιώνουν υποσχέσεις οικουμενικής ειρήνης, αλλά και εποχή νέων τύπων τρομοκρατίας και πολέμων, νέων ατομικών και συλλογικών φόβων. Και κυρίως η δεκαετία αυτή είναι ταυτόχρονα εποχή της αφθονίας, αλλά και η ματαίωσή αυτής της υπόσχεσης.

Στο έργο πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Βίκυ Παπαδοπούλου και η Λένα Δροσάκη. Την πρεμιέρα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία έκανε μία κομψή, ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Δείτε φωτογραφίες

Μαρία Ναυπλιώτου
Μαρία Ναυπλιώτου - Βίκυ Παπαδοπούλου
Μαρία Ναυπλιώτου  - Αθηνά Οικονομάκου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ