Σαμπρίνα Σάτο: Έτσι γιορτάζει τα 20 χρόνια κυριαρχίας στο Καρναβάλι του Ρίο (pics, vid)

Σαμπρίνα Σάτο: Έτσι γιορτάζει τα 20 χρόνια κυριαρχίας στο Καρναβάλι του Ρίο (pics, vid)

Απλά μοναδική...

Η βραζιλιάνα καλλονή Sabrina Sato συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια συμμετοχής στις λαμπερές παρελάσεις του καρναβαλιού στα καρτ ποστάλ του Ρίο.

Είκοσι χρόνια πριν, στις 21 Φεβρουαρίου του 2004, λίγα λεπτά πριν τις τέσσερις το πρωί, η σχολή σάμπα Gaviões da Fiel από το Σάο Πάολο εισέρχεται στο Sambódromo do Anhembi με το θέμα “Ιδέες και Πάθη: Καύσιμο των Επαναστάσεων” επιδιώκοντας τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της. Για να εξασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα, η σχολή επένδυσε σε τεράστια άρματα που με το ζόρι χωρούσαν στην παρέλαση, επιβλητικές στολές και άπειρη σάμπα

Διαβάστε επίσης: Το supercomputer βγάζει πρωταθλητή στην Premier League: Οι πιθανότητες για τον τίτλο (pic)

Η πρώην παίκτρια του Big Brother Sabrina Sato, έκανε το ντεμπούτο της στο καρναβάλι του Σάο Πάολο ως πρωταγωνίστρια στο πρώτο άρμα αλλά τίποτα δεν πήγε καλά.

Παρ’ όλο που η Sabrina Sato άνοιξε το καρναβάλι του Σάο Πάολο, η Σάτο δήλωσε ότι κανείς δεν είδε το ντεμπούτο της. “Το άρμα ήταν πολύ ψηλό και η στολή μου κάλυπτε ολόκληρο το σώμα μου, αφήνοντας εκτεθειμένο μόνο το πρόσωπό μου”, ανέφερε για την αποτυχία η οποία είχε ως αποτέλεσμα από φαβορί της βραδιάς, η σχολή σάμπα Gaviões τελικά να υποβιβάστεί μετά από 13 χρόνια στην Ειδική Κατηγορία λόγω τεχνικού προβλήματος στο τελευταίο άρμα.

Αν κάποιος αποκάλεσε τη Σαμπρίνα Σάτο γρουσούζα εκείνη τη μέρα, σήμερα, 20 χρόνια μετά θα πρέπει να το ξανασκεφτεί, αφού σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βραζιλιάνικου Καρναβαλιού.

Βασίλισσα της σαμπας με δύο διάσημες σχολές σάμπα, την Unidos de Vila Isabel στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου έκανε το ντεμπούτο της το 2011, και την Gaviões da Fiel στο Σάο Πάολο, δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητη στην παρέλαση.

Η Sabrina Sato ξεπέρασε τα καθήκοντά της στο καρναβάλι και έγινε συνώνυμο της εθνικής γιορτής του καρναβαλιού, αποτελώντας μία από τις πιο δημοφιλής προσωπικότητες της περιόδου, τόσο για την παρουσία της σε εκδηλώσεις, όσο και σε διαφημίσεις σχετικές με το θέμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Sato (@sabrinasato)

Πηγή: Κοοlnews.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ