Έτσι γιόρτασε η Κατερίνα Καινούργιου...
Στο ιταλικό εστιατόριο Gorlomi των Χάρη Σπύρου και Ανδρέα Κουτουμάνου, την Πλουτάρχου στο Κολωνάκι, γιόρτασε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου παρουσία φίλων και γνωστών την ονομαστική της εορτή, ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης, εχθες το βράδυ 25 Νοεμβρίου.
Το μενού του συγκεκριμένου εστιατορίου έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Luca Piscazzi με το μέσο κόστος να είναι στα 150 περίπου ευρώ το άτομο, υπολογισμένο με πρώτο, δεύτερο, κυρίως πιάτο, γλυκό και μισό μπουκάλι κρασι για τραπέζι 2 ατόμων!
Το εορταστικό μενού περιελάμβανε σαλάτα του καίσαρα, για ορεκτικό μοσχαρίσιο καρπάτσιο. πρώτο πιάτο ριζότο με ωμή καραβίδα, ενώ για δεύτερο πιάτο είχε επιλογή ανάμεσα σε κοτόπουλο ή χειροποίητο ζυμαρικό. Για επιδόρπιο σερβιρίστηκε τιραμισού!
Πηγή: Koolnews.gr