«Γιατί το έκανε αυτό; Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις γεματούλες, τις χοντρές, τις ωραίες» – Αντιδρά ο Τριαντάφυλλος στην αλλαγή του τραγουδιού της Πρωτοψάλτη (vid)
Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».
Με τη σειρά του, εξέφρασε τη γνώμη του και ο Τριαντάφυλλος, στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», που προβλήθηκε το Σάββατο (18/11). Ο τραγουδιστής τόνισε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που έγινε τώρα η αλλαγή αυτή.
«Γιατί το έκανε αυτό; Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις γεματούλες, τις χοντρές, τις ωραίες. Η ομορφιά δεν είναι στα κιλά ή στο σώμα το ωραίο, η ομορφιά είναι στο μυαλό, τι λες με τον άλλον. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι γεματούλες», είπε ο Τριαντάφυλλος.