Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι
Πολλοί είναι οι γάμοι της φετινής σεζόν. Άλλοι πραγματοποιήθηκαν ήδη (δείτε εδώ ποια εγκυμονούσα παντρεύτηκε τον καλό της λίγο πριν γεννήσει) και κάποιοι άλλοι αναμένεται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Άλλος ένας ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής 6/10 στον αέρα του Mega Καλημέρα.
Ο Ερρίκος Πετιλόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή και δήλωσε πως είναι τρελά ερωτευμένος, με τη νέα του σύντροφο, με την οποία έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν σε λίγους μήνες, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία τους. Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, έμειναν απλοί γνωστοί και απομακρυσμένοι για τέσσερα χρόνια, μέχρι που η μοίρα τους ένωσε ξανά.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι τέσσερις βαθμοί που έγιναν ένας, το 4-4-2 και ο Ποντένσε (vids, pic)
Η διαφορά ηλικίας του Ερρίκου Πετιλόν με τη μέλλουσα σύζυγό του
«Η σύντροφός μου είναι ένα δώρο Θεού. Μου έχει σταθεί πάρα πολύ και θα παντρευτούμε με τη Φαίη. Καθόμουν σε ένα μπαρ με ένα φίλο. Εκείνη κάθισε απέναντί, της έδωσα το τηλέφωνό μου και της είπα όποτε κι αν θέλει να έρθουμε σε επικοινωνία. Χαθήκαμε το 2017 και με βρήκε το 2021. Εκείνη είναι 35 ετών κι εγώ είμαι 61. Παντρευόμαστε τον Νοέμβριο του 2024», είπε χαρακτηριστικά.
Ο εθισμός του στα ναρκωτικά
Ο Ερρίκος Πετιλόν, ο οποίος ακόμη και σήμερα είναι ένας Ζεν Πρεμιέ, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε «ανοιχτά» για ολόκληρη την εμπειρία του σχετικά με τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες, τον τρόπο που επηρέασαν τη ζωή του, ενώ εξήγησε πως αντιμετώπισε την κατάσταση και κατάφερε να ξεφύγει, αποφεύγοντας τα χειρότερα.
Η μάχη αυτή δεν ήταν εύκολη, ωστόσο θεωρεί πως ήταν επιπολαιότητες του παρελθόντος, που αν του δινόταν η ευκαιρία θα προσπαθούσε να αλλάξει μια και καλή. Βέβαια, δεν θεωρεί ότι τα χρόνια που αναζητούσε παρηγοριά στα ναρκωτικά ήταν εντελώς χαμένα.
«Έχω ολοκληρώσει σε 19 κέντρα απεξάρτησης, εντός και εκτός Ελλάδας, με 5,5 μήνες εγκλεισμό κατά μέσο όρο. Στην Ελλάδα έκανα τα τέσσερα. Πριν από τρία χρόνια το τελευταίο στη Θεσσαλονίκη. Στη Γερμανία, στην Αγγλία και στο Βέλγιο τα υπόλοιπα.
Στην Ελλάδα έχει ένα δυο κέντρα αποκατάστασης της προκοπής. Δεν έχει παραπάνω. Ο καθένας έχει το θέμα του. Εγώ, ας πούμε, είχα διπλή διάγνωση. Έχω γεννηθεί με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και συγχρόνως είχα και το σύνδρομο της ασθένειας του εθισμού. Από τη γιαγιά μου το πήρα, που ήταν μανιοσχιζοφρενής», είπε αρχικά.
Κοιτάζεις πίσω, βλέπεις τα λάθη σου; Τα έχεις βάλει σε λίστα;
Ναι, θα ήθελα να είχα μάθει πιο νωρίς τη διπλή διάγνωση και να το είχα αντιμετωπίσει. Είχα άγνοια. Στα 48 το διέγνωσα. Τώρα είμαι 60. Λάθη ζωής εν θα έλεγα ότι έκανα. Ήμουν επιπόλαιος, αλλά αυτό θεωρώ ότι ήταν μέρος της ανωριμότητας μου, λόγω ηλικίας τότε. Άρα δεν μπορώ να τα ορίσω σαν λάθη. Μετανιώνω μόνο για τα χρόνια που ήμουν εγκλωβισμένος στη διπλή διάγνωση και στις υποτροπές που έχω κάνει. Ο εθισμός μου κράτησε 25 χρόνια.
Αυτά τα χρόνια, δηλαδή, πήγαν χαμένα;
Δεν τα λες χαμένα. Αλλά σημασία έχει να φτάσεις σε ένα σημείο που να θες να αλλάξεις και να αλλάζεις. Τότε και τα αρνητικά γίνονται θετικά.
Τι σε έκανε να πεις «τέρμα»; Είπες «πεθαίνω και κάνω πίσω»;
Ένας «μπομπέρ» που βλέπει… Euroleague: Η χρονιά «εκτόξευσης» του Βασίλη Τολιόπουλου (vids)
Με εμένα έχει να κάνει. Εγώ το αποφάσισα. Αλλά και το να έχω φτάσει κοντά στον θάνατο το έχω νιώσει πολλές φορές. Υπήρχαν στιγμές φόβου για τη ζωή μου, αλλά δυστυχώς στον ενεργό εθισμό δεν το σκέφτεσαι έτσι, το προσπερνάς. Αδιαφορείς. Στον ενεργό εθισμό οι συμπεριφορές που βγάζεις και ο τρόπος που σκέφτεσαι τα προσπερνάει αυτά. Δεν τα λαμβάνεις υπόψη σου.