Πώς να κόψετε και να σερβίρετε τηγανητές πατάτες καρπούζι
Για να φτιάξετε τηγανητές πατάτες καρπούζι, θα χρειαστείτε πρώτα τον αντίστοιχο κόφτη. Ωστόσο, μπορείτε απλώς να κόψετε το καρπούζι σε στικς με το μαχαίρι.
Η Heather ξεκινάει την πρωτότυπη αυτή παρουσίαση του καρπουζιού φτιάχνοντας το ντιπ φράουλα- γιαούρτι. Ρίχνει περίπου 1 φλιτζάνι γιαούρτι σε ένα μπλέντερ, μαζί με 3 μεγάλες φράουλες και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Στα σχόλια, λέει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο γλυκαντικό, όπως αγαύη ή σιρόπι σφενδάμου. Και στη συνέχεια χτυπάει το μείγμα για να δημιουργήσει μια σάλτσα για ντιπ.
Κατόπιν το βίντεο δείχνει τις φέτες καρπουζιού στο ξύλο κοπής της, οι οποίες έχουν πάχος περίπου 2,5 εκατοστών. Η Heather κόβει τις φέτες με τον συγκεκριμένο κόφτη (όπως είπαμε και παραπάνω μπορείτε απλώς να κόψετε το καρπούζι σε στικς) για να φτιάξει τις πατάτες της, πετώντας τη φλούδα.
Τέλος, τοποθετεί τις πατάτες καρπουζιού σε ένα δίσκο σερβιρίσματος μαζί με το ντιπ φράουλα- γιαούρτι και μερικές ακόμα φράουλες για γαρνιτούρα.