Νίκος Αλιάγας: Χειροκρότησε το γκολ της Γαλλίας και το Twitter τον «δίκασε» – «Τέτοιους πατριώτες θέλουμε»

Νίκος Αλιάγας: Χειροκρότησε το γκολ της Γαλλίας και το Twitter τον «δίκασε» – «Τέτοιους πατριώτες θέλουμε»

Ο παρουσιαστής πανηγύρισε το 1-0 από τον Εμπαπέ στα δίχτυα της Εθνικής Ελλάδος - «Εκεί μεγάλωσε, εκεί σπούδασε» ανταπαντούν οι υποστηρικτές του

1-0 έληξε ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στη Γαλλία και την Ελλάδα, μετά το γκολ του Εμπαπέ, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στους Έλληνες θεατές.

Ένας Έλληνας όμως, πανηγύρισε και προκάλεσε τον εκνευρισμό πολλών. Αυτός είναι ο Νίκος Αλιάγας, πλάνο με τον οποίο προβλήθηκε στον «αέρα» του Alpha, να χειροκροτά στο γκολ.

Ειδικότερα, ο Μεσολογγίτης παρουσιαστής εμφανίζεται μέσα από το γήπεδο να χειροκροτεί τον Εμπαπέ.

Δείτε το βίντεο

Μετά από αυτό, το ελληνικό Twitter ξέσπασε εναντίον του Νίκου Αλιάγα.«Τέτοιους πατριώτες θέλουμε», «Γαλλία στο ποδόσφαιρο Ελλάδα στο μπάσκετ ο Αλιάγας», «Χάρηκε ο Αλιάγας. Ο δήθεν Ελληναράς, ο υπερήφανος Μεσολογγίτης» γράφουν μόνο μερικά από τα σχόλια στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Δείτε περισσότερα

Λίγες ώρες αφού το όνομά του έγινε trend, πολλοί πήραν το μέρος του παρουσιαστή.

«Δηλαδή αν έπαιζε Ελλάδα -Νιγηρία, έβαζε γκολ η Ελλάδα και χειροκροτούσε ο Αντετοκούμπο θα ήταν όλα καλά;» γράφει κάποιος.

«O Αλιάγας γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε & ζει στο Παρίσι, τιμήθηκε από τη Γαλλία ως «Αξιωματικός στο Τάγμα Τεχνών & Γραμμάτων», αλλά επειδή έχει ελληνική καταγωγή -και είναι περήφανος γι αυτό- και μιλά άπταιστα ελληνικά του ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χειροκροτά στα γκολ της Εθνικής Γαλλίας!» γράφει ένας άλλος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ