LIFEWITNESS
Είναι κρέας... 15 ετών
Πόσα χρήματα θα δίνατε για να φάτε μια μπριζόλα; 10-15 ευρώ; Ή μήπως θα φτάνατε και έως… 300 ευρώ για ένα καλό κομμάτι rib eye;
Αν σας λέγαμε ότι υπάρχει μπριζόλα που κοστίζει… 3.000 ευρώ; Θα μας πιστεύατε;
Η πιο ακριβή μπριζόλα στον κόσμο
Κι όμως. Το έχει κάνει πραγματικότητα ένας κρεοπώλης στη Γαλλία, ο οποίος έχει γίνει διάσημος επειδή «προκαλεί χειμερία νάρκη» στο κρέας.
Ο λόγος για τον Αλεξάντρε Πολμαρντ, ο οποίος χρησιμοποιώντας μια μέθοδο που επινόησε ο πατέρας και ο παππούς του, φυσάει αέρα πάνω από τις μπριζόλες που κόβει και στη συνέχεια τις βάζει σε ψυγείο όπου η θερμοκρασία είναι -42,7 βαθμούς Κελσίου. Οι μπριζόλες μένουν εκεί για 15 χρόνια.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από