«Survivor» – «Ο Σάκης Κατσούλης δεν κακοποίησε ποτέ το παιδί μου»

«Survivor» – «Ο Σάκης Κατσούλης δεν κακοποίησε ποτέ το παιδί μου»

Η μητέρα της Μαριαλένας μίλησε για την κόρη της και τον Σάκη Κατσούλη.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα η μητέρα της Μαριαλένας, που το πρώτο διάστημα είχε εκφράσει την ανησυχία της για την επανασύνδεση του παιδιού της με τον τερματοφύλακα, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Γεωργία Χαραλαμποπούλου γράφει:

«Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο “Survivor” το παιδί μου κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας ήταν πάντα κ ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης. Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ κ ΟΥΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ.

Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Kατσούλη όσο κ εναντίον του παιδιού μου((Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα)).

Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες.Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχολή karate, η πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές κ όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ».

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ