![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα
Δύσκολες ώρες φάνηκαν να περνούν Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος, με την πρώτη να πραγματοποιεί αποκάλυψη για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό, όπου υποβλήθηκε το ζευγάρι.
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Πόπη Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Πάνω στη συζήτηση αναφέρθηκε στις δύο από τις τρεις κόρες της που ζουν στην Ολλανδία.
Κάποια στιγμή η Τσαπανίδου ρώτησε την Στεφανίδου αν γύρισε ο γιος της ή βρίσκεται ακόμα στην Αγγλία. Τότε η Στεφανίδου αποκάλυψε ότι ο γιος της Νικόλας, ο οποίος σπουδάζει στην Αγγλία έχει επιστρέψει και βρίσκεται σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γλώσσα μαθαίνουν τα παιδιά τους.
![Τατιάνα Στεφανίδου καλεσμένη Πόπη Τσαπανίδου](https://www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/202011/tsa.jpg?0.05017374864039814)
Ο νόμος όριζε ότι όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν προληπτικά σε κατ΄οίκον καραντίνα για 14 μέρες. Μάλιστα, οι παραβάτες τιμωρούνται με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.
Πηγή: athensmagazine.gr
![Καρμπόν: Όταν ο 15χρονος Μουζακίτης… έβαζε για πρώτη φορά το γκολ με τον Παναθηναϊκό (vid)](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/mouzak-to10@-300x193.jpg)