Έρευνα αποκαλύπτει αν παίζει τελικά ρόλο η ποσότητα ή ποιότητα.
Καθαρίζω λίγο τη φωνή μου, στρίβω το μουστάκι που δεν έχω και παίρνω το ύφος εκείνου του θείου. Ξέρεις, του θείου που όταν ήσουν πιο μικρός ερχόταν και καθόταν στο δικό σου τραπέζι. Του θείου που σου έλεγε εκείνη την ιστορία ότι είχε γνωρίσει την Αντζελίνα Τζολί στα 18 στην Αντίπαρο και είχε παιχτεί φάση και ενώ είχε το τηλέφωνό της γραμμένο σε μια χαρτοπετσέτα την έχασε. Του θείου που σου μιλούσε για εκείνη τη φορά που είχε κατέβει για κόντρα στα λιμανάκια με τον ΚΙΤΤ, όταν είχε έρθει ο Χάσελχοφ για περιοδεία στην Ελλάδα. Αυτόν.
Σε αντίθεση όμως με εκείνον, εγώ δεν θα σου πω ψέματα. Έχουμε θίξει και στο παρελθόν τη σχέση ανάμεσα σε ποσότητα και ποιότητα στο σεξ. Ξέρω, ότι μπορεί να το ακούς και να αρχίζεις να με κοιτάς καχύποπτα. Να σκέφτεσαι ότι σου μιλάει κανένας γέρος που δεν βγαίνει και δεν… (καταλαβαίνεις). ΑΛΛΑ: η ίδια η ζωή σε οδηγεί να γίνεσαι λίγο πιο εκλεκτικός όσο περνούν τα χρόνια.
Το αυτό επιβεβαιώνει και η ίδια η επιστήμη. Έρευνα από πού διεξήχθη από καθηγητές στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και του Στοoύνι Μπρουκ, μελέτησε δείγμα 6.000 ανθρώπων, ηλικίας από 18-93, σε μία περίοδο 18 ετών.
Προφανώς όσο μεγαλώνεις (πολύ, πάρα πολύ) φθίνει η ποιότητα της σεξουαλικής σου ζωής, υπάρχουν όμως και τα καλά νέα. Διάβασε αναλυτικά στο παρακάτω άλμπουμ:
Με τα χρόνια οι άνθρωποι δίνουν έμφαση στην ποιότητα της σεξουαλικής πράξης και όχι στην ποσότητα.
Και όταν λέμε ποιότητα, αναφερόμαστε σε πιπεράτους πειραματισμούς με sex toys toys ή στην συνειδητή σου προσπάθεια να της προσφέρεις ικανοποίηση με στάσεις που ξέρεις ότi θα κάνουν τον οργασμό της παιχνιδάκι.
Και αυτή η προσπάθεια για καλύτερο σεξ οδήγησε τους ερευνητές στο συμπέρασμα ότι καθώς μεγαλώνεις έχεις καλύτερη σεξουαλική ζωή και ας κάνει λιγότερο σεξ.
Διότι πολύ απλά γίνεσαι καλύτερος στο σεξ με τα χρόνια με την εμπειρία και όταν πια έχεις φτάσει σε μια ηλικία που μπορείς να εφαρμόσεις αυτήν την εμπειρία στο κρεβάτι, τότε δεν αποζητάς τις πάρα πολλές βαρετές φορές, αλλά τις λίγες και καλές.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποφεύγεις –για να διατηρήσεις την ποιότητα. Άλλο το λίγο και καλό και άλλο το καθόλου.