«Γεμίσαμε Άρη φίλε»

«Γεμίσαμε Άρη φίλε»

Η λέξη ενθουσιασμός είναι λίγη για να περιγράψει την κατάσταση στους Αρειανούς

Δεν έχω τίποτα να προσθέσω σε σχέση με το αγωνιστικό του Άρη, θεωρώ ότι έχω καταθέσει επαρκώς και αιτιολογημένα τις απόψεις μου για το γκρουπ, τον προπονητή, τον αθλητικό διευθυντή και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ στη φετινή σεζόν, ακόμη από την περίοδο που δεν ήταν… σε κοινή θέα η βελτίωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ενθουσιασμός από το 7-2, που θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο κι αν ήταν μάλλον θα τέλειωνε και καριέρες, είναι ελατήριο για κάτι άλλο που σκεφτόμουν το βράδυ της Κυριακής φεύγοντας από το γήπεδο…

Αφορμή ήταν μια τηλεφωνική συνομιλία που άθελά μου άκουσα να έχει ένας φίλος του Άρη που βημάτιζε μπροστά μου.

«Δεν άργησα ρε. Δεν μπορούσες να φύγεις σήμερα από το γήπεδο, δεν ήθελες να φύγεις. Γεμίσαμε Άρη φίλε απόψε. Ε, πήγαμε και απέναντι, στο καφέ, να μείνουμε για λίγο παραπάνω. Τώρα, έρχομαι. Πω… τί μπάλα παίζουμε ρε, άντε κλείσε, ξεκινάω».

Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως πολλοί ήταν αυτοί που ήταν στο Χαριλάου χθες και έτσι ή αλλιώς είχαν ανάλογη αίσθηση.

Λοιπόν, σήμερα, αν ήμουν Καρυπίδης, θα έδινα το ΟΚ στον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή να προχωρήσουν τα θέματά τους και για δυο – τρεις μέρες θα έριχνα βάρος στην κεφαλαιοποίηση αυτού του ενθουσιασμού:

Να ανακοινώσω τον Σούντγκρεν, αν μπορούσα να έχω την άδεια της ομάδας του να τον φέρω για μερικές ώρες στη Θεσσαλονίκη να τον παρουσιάσω και κολλητά να ανακοινώσω τα νέα διαρκείας, την περίοδο προτίμησης των παλαιών κατόχων μαζί με το χρόνο νέων εγγραφών.

Αν μπορούσα θα είχα και μια από τις νέες φανέλες, να τη δώσω στο Σουηδό να φωτογραφηθεί και να αρχίσω και τα pre orders αποκλειστικά από το e-shop μου, έτσι, για να δοκιμάσω και το server.

Εκεί να δεις μετά… «έτσι εμείς» από τους Αρειανούς. Εκεί να δεις τί σημαίνει “ψήθηκα και στηρίζω”. Χθες βράδυ στο Χαριλάου αν είχε σταντ προεγγραφών για διαρκείας, θα είχε τετραψήφια διάθεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ