Βελτιώνεται αργά και σταθερά

Βελτιώνεται αργά και σταθερά

Ο Άρης ετοιμάζεται , ήδη, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με πρωταρχικό ρόλο να χτιστεί σε στέρεες βάσεις.

Το σημαντικό για τον Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ήταν να επιστρέψει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γύρισε στη φυσική του θέση , απλά για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα αλλά για να πρωταγωνιστήσει.

Φυσικά και θα μπορούσε να πάει καλύτερα, φυσικά και θα μπορούσε να τερματίσει σε καλύτερη θέση, αν δεν έχανε κάποιους βαθμούς. Σαφώς και θα μπορούσε να διεκδικήσει και το κύπελλο, αλλά ήρθε εκείνη η κρύα ήττα από τον Εργοτέλη.

Σε γενικές γραμμές, όμως, αυτό που ήθελε να καταδείξει το πέτυχε. Για τον Άρη η έξοδος στην Ευρώπη είναι ο μίνιμουμ αποδεκτός στόχος, έχει αποδειχτεί, όμως, ότι τίποτα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν θα πρέπει να θεωρείται και αυτονόητο.

Ένα θετικό στοιχείο του Άρη, που θα μπορούσε να επισημάνει κανείς δυο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος, είναι ότι σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του και να αντέχει στα χτυπήματα που δέχεται. Κατάφερε, επίσης, να βγει αλώβητος και από τις αγωνιστικές κρίσεις στη διάρκεια της χρονιάς.

Ακόμα και η ήττα από τον Ατρόμητο, έχει να δώσει πράγματα στον Άρη. Καταρχάς, βοήθησε τους ανθρώπους της ομάδας να επιβεβαιώσουν και να αποκτήσουν πιο ξεκάθαρη άποψη σε ότι αφορά τις αδυναμίες της. Προκειμένου να τις διορθώσουν, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο Άρης θα κινηθεί , πιθανότατα, για 5 με 6 παίκτες πρώτης γραμμής. Ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν για να κάνουν την διαφορά και να τον βελτιώσουν άμεσα, όταν μπουν στον κορμό που θα διατηρηθεί από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Θα κινηθεί για δυο πλάγιους αμυντικούς, έναν επιθετικό κορυφής, έναν μέσο και έναν πλάγιο επιθετικό, στη περίπτωση που δεν παραμείνει στην ομάδα ο Ματέο Γκαρσία.

Υ.Γ Να δούμε τι άλλο θα βρουν να μας πουν για να πλήξουν . Έχει αρχίσει, πάντως, να έχει πλάκα και γέλιο η υπόθεση, γιατί όλες οι προσπάθειες καταρρέουν και χωρίς, μάλιστα, μεγάλη προσπάθεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ