Ο ΠΑΟΚ συνήθως αντιδρά σωστά

Ο ΠΑΟΚ συνήθως αντιδρά σωστά

Ο Δικέφαλος φέτος βγάζει σταθερά σωστή αντίδραση μετά από γκέλες και ήττες.

Από την αρχή της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ πάντα βγάζει σωστή αντίδραση και ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις των ματς που ακολουθούν ήττες ή γκέλες. Συνήθως έως τώρα στραβαπατούσε στην Ευρώπη ή στο Κύπελλο και απαντούσε στο πρωτάθλημα. Κάπως έτσι έφτασε το αήττητο ρεκόρ του στη φετινή Super League στις 19 νίκες και τις 3 ισοπαλίες σε 22 αγωνιστικές και είναι σε καλό δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Τώρα καλείται να απαντήσει στο Κύπελλο μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στον Άρη για το πρωτάθλημα και την γκέλα στο ματς της Τούμπας όπου έμεινε στο 1-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε χάσει στον πρώτο προημιτελικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 2-1 χωρίς να το καταλάβει. Πλήρωσε δύο λάθη, δέχθηκε δύο γκολ σε τρεις τελικές και έχασε σε ένα ματς που το τελικό αποτέλεσμα ήταν μαγική εικόνα.

Στη ρεβάνς της Τούμπας (27/2) μπορεί να διορθώσει την ανορθογραφία του, αλλά προφανώς χρειάζεται προσοχή. Σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Πανιώνιο για να ανατρέψει το 2-1 και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά θα πρέπει να παίξει καλύτερα από ότι την περασμένη Κυριακή για να πάρει και ψυχολογία ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Ας πάρουμε όμως ένα ένα τα ματς…

Προηγείται η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Και σε αυτό το παιχνίδι η νίκη είναι μονόδρομος.

Επιστρέφοντας στις σωστές αντιδράσεις του ΠΑΟΚ μετά από γκέλες, κακές εμφανίσεις και ήττες φέτος, θα σημειώσω ότι αυτό το κάνει όλη τη χρονιά.

Τον Αύγουστο, μετά την ήττα από την Μπενφίκα με 4-1 μέσα στην Τούμπα κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 1-0. Τον Σεπτέμβριο, μετά το 0-1 από την Τσέλσι στη Θεσσαλονίκη κέρδισε την ΑΕΚ με 2-0 και μετά το 1-1 με τον Άρη στο Κύπελλο κέρδισε στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό με 1-0. Τον Οκτώβριο, μετά την ήττα με 0-2 από τη Βίντι στην Τούμπα κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό. Τον Νοέμβριο, μετά το 1-0 από τη Βίντι στη Βουδαπέστη κέρδισε τον Παναιτωλικό με 2-1 και μετά την ήττα από την Τσέλσι με 4-0 στο Λονδίνο κέρδισε στη Λαμία με 1-0.

Τον Δεκέμβριο, μετά την ήττα με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κέρδισε στη Λιβαδειά με 2-1. Τον Ιανουάριο μετά την ήττα με 2-1 από την Παναχαϊκή κέρδισε με 3-0 μέσα στην Τρίπολη. Και τον Φεβρουάριο μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κέρδισε με 3-1 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Κανένα παιχνίδι δε θεωρώ ότι είναι εύκολο, ειδικά όταν πρόκειται για ρεβάνς προημιτελικού Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί απέναντι στον Πανιώνιο, έχει τον πρώτο λόγο αλλά πρέπει να πιστοποιήσει την ανωτερότητά του μέσα στο γήπεδο για να διεκδικήσει ξανά και το Κύπελλο, εκτός από το πρωτάθλημα, καθώς θέλει να κάνει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ