Οι ανορθογραφίες του Κυπέλλου διορθώνονται στις ρεβάνς

Οι ανορθογραφίες του Κυπέλλου διορθώνονται στις ρεβάνς

Ο ΠΑΟΚ έχασε χωρίς να το καταλάβει από τον Πανιώνιο, αλλά μπορεί να διορθώσει τα πράγματα στη ρεβάνς της Τούμπας.

Η ήττα του του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο είναι από αυτές που λέμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ο Δικέφαλος έχασε με 2-1 χωρίς να καταλάβει το πώς. Και στην Πάτρα είχε χάσει με 2-1, αλλά εκεί ήταν κακός.

Τώρα, χωρίς να κάνει κανένα φοβερό παιχνίδι ήταν συγκριτικά σαφώς ανώτερος μέσα στη Νέα Σμύρνη, σε έναν αγωνιστικό χώρο πολύ βαρύ και με πολλά νερά, που δεν ευνοούσε τις δύο ομάδες να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο. Ακόμη και έτσι οι παίκτες του Λουτσέσκου, ήταν καλύτεροι.

Ακόμη αν έπαιξε η ομάδα και με τους πέντε από τους έξι καινούριους στην 11άδα, δηλαδή τους Γιαννούλη, Ίνγκασον, Ολιβέρια, Ενρίκε και Σφιντέρσκι και μπήκε και αλλαγή ο Μίσιτς.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με ένα λάθος του Κότνικ που εκμεταλλεύτηκε ο Σφιντέρσκι και είχε τον πλήρη έλεγχο έως το 74’ που ισοφάρισε ο Πανιώνιος. Το γκολ του Ντουρμισάι ήταν η πρώτη τελική για την ομάδα της Νέας Σμύρνης!

Και όλα ξεκίνησαν από ένα λάθος του Γιαννούλη που έχασε τον Τσιλούλη και του επέτρεψε να μπει ανενόχλητος από αριστερά στην περιοχή του Πασχαλάκη και να βγάλει την ασίστ στον συμπαίκτη του τον οποίο έχασαν άλλοι 3-4 παίκτες του ΠΑΟΚ! Πολλά λάθη μαζεμένα…

Και τα λάθη πληρώνονται. Όχι πάντα, αλλά αυτή τη φορά ο Δικέφαλος τα πλήρωσε και κατάφερε να χάσει δεχόμενος ένα δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, από τον Σταυρόπουλο, μετά από ακόμη ένα λάθος, πιο μεγάλο, αυτή τη φορά από τον Πασχαλάκη.

ΟΚ, συμβαίνουν αυτά στα ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και αυτά τα ματς που μπορεί να μην κερδίσεις ή να χάσεις κιόλας από το πουθενά. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ θα έχει τη ρεβάνς στην Τούμπα για να ανατρέψει το 2-1 και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ήττα (η 2η μέσα στο 2019) ήρθε και πάλι στο Κύπελλο (η πρώτη ήταν με το ίδιο σκορ, 2-1 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, αλλά εκεί η ομάδα ήταν τραγική) και στα διπλά ματς υπάρχει το περιθώριο να διορθωθεί μια ανορθογραφία όπως αυτή της Νέας Σμύρνης.

Ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο ανήκει στο παρελθόν και πλέον όλη η προσοχή του ΠΑΟΚ στρέφεται στο ντέρμπι τους πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ