Έβγαλε αντίδραση, έδειξε χαρακτήρα

Έβγαλε αντίδραση, έδειξε χαρακτήρα

Ο Άρης  αποφάσισε να μην αδικεί , πλέον, τον εαυτό του και πέρασε  με επιβλητικό τρόπο από την Ξάνθη

Σε ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος, ο Άρης αποφάσισε να αφήσει τα αστεία και να παίξει σε μεγάλο μέρος του ενενηνταλέπτου, σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Δεν κέρδισε με μια στραβοκλωτσιά, δεν πήρε τους τρεις βαθμούς επειδή ήταν πιο τυχερός. Αντίθετα, είναι η ομάδα που αδικείται από το τελικό 1-0, με βάση την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο.

Αγωνιζόμενος με τη πλάτη στον τοίχο, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και με άσχημη ψυχολογία μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, ο Άρης έβγαλε αντίδραση,   έδειξε χαρακτήρα και «μέταλλο» μεγάλης ομάδας. Μια νίκη πολύ σημαντική στην μάχη της Ευρώπης και στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αλλά και με ένα σχήμα που λειτούργησε, όπως αποδείχτηκε, πιο ορθολογικά στον αγωνιστικό χώρο. Θετικό το ντεμπούτο του Ρος που έδειξε καλά στοιχεία, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι, ενώ ο Λάρσον έδειξε, όσο είχε δυνάμεις, πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα είδαμε, επιτέλους, τον Ματέο Γκαρσία να θυμίζει τον παίκτη που μας εντυπωσίασε στα πρώτα παιχνίδια. Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε αλλά και με τη γενικότερη παρουσία του.

Είχε ανάγκη το γκολ που πέτυχε και τη καλή εμφάνιση ο Αργεντινός και είχε ανάγκη αυτόν τον Γκαρσία ο Άρης. Πολύ καλή παρουσία το διάστημα που αγωνίστηκε και ο Νίκο Μαρτίνες.  Παρουσιάζεται ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σιώπης που ήταν ένα κέντρο μόνος του. Απίστευτες δυνάμεις και αδιάκοπο τρέξιμο , με βοήθειες τόσο ανασταλτικά όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Άρης έκανε ένα βήμα στο σημερινό παιχνίδι στα Πηγάδια. Ένα αποτέλεσμα που εκτός από τα εμφανή βαθμολογικά οφέλη, του δίνει και ηρεμία, αλλά και ψυχολογία ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.  

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ