Το καλύτερο δώρο για την γιορτή των ερωτευμένων

Το καλύτερο δώρο για την γιορτή των ερωτευμένων

Ούτε σε 5, ούτε σε 6 εβδομάδες, αλλά σε 14 ημέρες ο ΠΑΟΚ, θα είναι πρωταθλητής. Αυτό θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την γιορτή των ερωτευμένων, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αυτός ο ΠΑΟΚ που είδαμε όλοι χθες στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, γιατί δεν τον είδαν μόνο οι φίλαθλοι του Δικεφάλου, αλλά όλη η Ελλάδα, απλά δεν παίζεται. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επιτέλους ξεμπούκωσε και άρχισε να αποδίδει και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Να δημιουργεί φάσεις στα αντίπαλα καρέ να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει πολλά γκολ. Τα τέσσερα τέρματα εμένα προσωπικά δεν μου λένε τίποτα, γιατί αν η ομάδα στο χορτάρι δεν μπορεί να αποδώσει είναι σαν να μην κέρδισε. Κι ένα γκολ να σημείωνε αν είχε αυτή την εικόνα με τους ωραίους συνδυασμούς με την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας θα την χειροκροτούσα και θα της έβγαζα το καπέλο.

Αυτή την εικόνα θέλει το κοινό του ΠΑΟΚ να βλέπει όχι 11, αλλά 14 ποδοσφαιριστές (μαζί με τις αλλαγές) να τρέχουν σαν τα σκυλιά να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά κι ας έχουν μεσοβδόμαδα κι άλλο ματς. Ο Δικέφαλος είναι πανέτοιμος να στεφθεί πρωταθλητής δεν του λείπει τίποτα. Έχει πλέον ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν όχι μια αλλά δύο και τρεις δουλειές μέσα στο γήπεδο. Στο οπλοστάσιο του Ράζβαν Λουτσέσκου υπάρχουν καινούργια όπλα τα οποία οι αντίπαλοι του δεν τα γνωρίζουν και μέχρι να τα μάθουν θα είναι πλέον αργά.

Τι να πει κανείς για τον νέο μικρό ήρωα της Τούμπας, τον Τσούμπα Ακπομ. Αυτό το 20χρονο παιδαρέλι κάνει απίστευτα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο που θα ζήλευε και ο ίδιος ο euro-killer Αλεξάντραρ Πρίγιοβιτς. Τρέχει, κλέβει μπάλες, ξέρει μπάλα και φυσικά σκοράρει. Ο Άγγλος θα αφήσει εποχή στην Τούμπα κι αν συνεχίσει έτσι προβλέπω ο Ιβάν Σαββίδης να τον φωνάζει για να του αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του βάζοντας την υψηλότερη ρήτρα που θα φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ έρχεται και μάλιστα πολύ σύντομα. Δεν θα χρειαστεί ο κόσμος του Δικεφάλου να περιμένει πολύ. Σε 14 ημέρες από τώρα τα πάντα θα έχουν τελειώσει. Στις 10 Φεβρουαρίου οι Ασπρόμαυροι θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας και σ’ αυτό το ματς θα μπει ο επίλογος. Πλέον αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται και οι ρεπόρτερ των Ερυθρολεύκων πως τον φετινό τίτλο ούτε με θαύμα δεν θα το χάσει ο ΠΑΟΚ. Τέσσερις ημέρες πριν την γιορτή των ερωτευμένων ο Δικέφαλος θα κάνει το καλύτερο δώρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ