Τεράστια ευκαιρία για την Λίβερπουλ

Τεράστια ευκαιρία για την Λίβερπουλ

Αν η ομάδα του Κλοπ κερδίσει σήμερα στην Σίτι θα ξαναζήσει ημέρες 1990.

Το ντέρμπι τίτλου του αγγλικού πρωταθλήματος θα συγκεντρώσει σήμερα τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Ένα παιχνίδι με τεράστια σημασία, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα. Αν η ομάδα του Κλοπ καταφέρει να κερδίσει, τότε θα είναι το τεράστιο φαβορί για τον τίτλο.

Νομίζω ότι όλοι οι ρομαντικοί ποδοσφαιρόφιλοι στον πλανήτη θα είναι σήμερα με τη Λίβερπουλ. Θα θέλουν να ξαναζήσουν τις εποχές του 1990, όταν και η Λίβερπουλ του Κένι Νταγκλίς, κατάκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Άλλωστε, 29 χρόνια χωρίς τον πρώτο τη τάξει τίτλο είναι πάρα πολλά για έναν σύλλογο του μεγέθους της Λίβερπουλ.

Η αλήθεια είναι ότι αν μιλούσαμε για άλλη ομάδα και για άλλο πρωτάθλημα, θα την είχαμε χρίσει ήδη πρωταθλήτρια. Επειδή, όμως, αναφερόμαστε στην ομάδα που είχε συνηθίσει τους οπαδούς της σε ποδοσφαιρικές «αυτοκτονίες» βλέπουμε ότι όλοι είναι πιο συγκρατημένοι.

Έστω και αν αυτή η ομάδα του Κλοπ πείθει με την απόδοση της στον αγωνιστικό χώρο. Έστω και να χαίρεται κανείς να την βλέπει. Έστω και αν οι Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνιο κρύβουν την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Λίβερπουλ θα ενώσει, σήμερα, μια ολόκληρη πόλη απέναντι της. Άπαντες στο Μάντσεστερ, όποια ομάδα και αν υποστηρίζουν, θα σφίξουν την γροθιά αν η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Γιατί στην αντίθετη περίπτωση, πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Υ.Γ Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις μεταγραφικές τους κινήσεις, προκειμένου οι παίκτες που θα αποκτηθούν , να τεθούν στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη, από το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Υ.Γ 1 Δεν υπάρχει γυρισμός σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Ο Άρης πρέπει και θα πετύχει μια από τις νίκες που χρειάζεται για να μην μπει σε άλλες περιπέτειες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ