Να κλείσουν τα αυτιά τους στον ΠΑΟΚ

Να κλείσουν τα αυτιά τους στον ΠΑΟΚ

Η φετινή ομάδα του Δικέφαλου έχει στόχο να γράψει ιστορία.

Έχοντας μπει πλέον στο 2019, μετράμε αντίστροφα τις μέρες για την επανέναρξη της Super League (θα προηγηθούν οι πρώτοι αγώνες για τους «16» του Κυπέλλου 8-10 Ιανουαρίου).

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δε θα έχουμε πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο (5-6 Ιανουαρίου) και η 15η αγωνιστική (που αναβλήθηκε στο τέλος του 2018 και ορίστηκε εκ νέου) θα γίνει 12-14 Γενάρη (τότε θα ξεκινούσε ο β’ γύρος, ο οποίος πάει μια εβδομάδα πιο πίσω). Αλλά προφανώς αυτό δεν είναι το μόνο παράλογο που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Φέτος οι διακοπές των Χριστουγέννων ήταν long play καθώς υπήρχε πρόβλεψη για τρεις εβδομάδες (από 22-23/12 έως 12-14/1) οι οποίες έγιναν σχεδόν τέσσερις μαζί με την αναβολή της 15ης αγωνιστικής λόγω της επίθεσης στον Τζήλο.

Είναι σχεδόν σαν να έχουμε χειμερινή διακοπή όπως γίνεται σε πολλές χώρες στην Ευρώπη.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να ξαναρχίσουν η αγώνες, γιατί τόσες μέρες χωρίς ΠΑΟΚ δεν παλεύεται… Φαντάζομαι ότι λίγο-πολύ το ίδιο νιώθουν και οι φίλοι των άλλων ομάδων, αλλά στον Δικέφαλο υπάρχει και μια σημαντική ιδιαιτερότητα: ο κόσμος του ΠΑΟΚ προσδοκά μέσα στο 2019 το πρώτο νταμπλ της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου στην ιστορία του συλλόγου! Για την ακρίβεια το πρώτο νταμπλ και επίσημα, διότι ανεπίσημα στη συνείδηση του κόσμου του ΠΑΟΚ η ομάδα πήρε το νταμπλ και πέρυσι, αλλά της έκλεψαν το πρωτάθλημα στα δικαστήρια…

Επειδή ακριβώς υπάρχει το περσινό προηγούμενο κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι τρικλοποδιές θα προσπαθήσουν να βάλουν και φέτος στον Δικέφαλο.

Ήδη σε 14 αγωνιστικές δεν είδαμε και λίγα. Υπήρξαν 2-3 σφυρίγματα με λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ και πάνω από 10 (εξόφθαλμες) περιπτώσεις εις βάρος του, αλλά όλοι οι αντίπαλοι έμειναν μόνο σε εκείνες τις φάσεις που ευνοήθηκε ο Δικέφαλος. Δε θα αναφερθώ στις άλλες ομάδες (τι πήραν και τι δεν πήραν…). Κι όμως, γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ ως μόνιμα ευνοούμενος και ότι βρίσκεται πρώτος με σπρώξιμο! Τα ίδια γίνονταν και πέρυσι.

Όλος ο ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσει τα αυτιά του σε όσα ακούγονται και γράφονται.

Όλος ο ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και σε εκείνους που θεωρούν ήδη δεδομένη την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρότι μένουν 16 αγωνιστικές. Δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός, καμία χαλαρότητα, καμία αδράνεια έως το τέλος.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στις Σειρήνες και να μείνουν προσηλωμένοι στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Και βέβαια αυτοί των οποίων τα συμβόλαιά τους τελειώνουν το προσεχές καλοκαίρι πρέπει να μπορέσουν να μείνουν συγκεντρωμένοι στο παρόν για να δώσουν ότι μπορούν στο επόμενο διάστημα, ανεξάρτητα αν θα μείνουν ή όχι στον Δικέφαλο.

Διότι αυτό για το οποίο παλεύουν όλοι φέτος, το νταμπλ, είναι κάτι που θα βάλει τα ονόματά τους με χρυσά γράμμα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ