Ο μάγκας Ολυμπιακός τους κάνει και τρέμουν

Ο μάγκας Ολυμπιακός τους κάνει και τρέμουν

Αυτή η ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα (με διαφορά) διέσυρε το σύστημα της… εξυγίανσης και στο Περιστέρι. Με ποδόσφαιρο που άλλοι δεν μπορούν ούτε να «ονειρευτούν». Μια ομάδα με καρδιά λιονταριού και παίκτες που έδωσαν επικές μάχες για να ξεπεράσουν το «μπλόκο». Ο Ολυμπιακός που συνεχίζει και φτιάχνει ομαδάρα για να νικάει και τους διαιτητές.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, η ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, η ομάδα την οποία τρέμουν οι αντίπαλοι της και προσπαθούν με κάθε αθέμιτο τρόπο να «μπλοκάρουν». Η περιβόητη… εξυγίανση το προσπάθησε και στο Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο. Ήταν βλέπετε τόσο κομβικό το ματς που ήθελαν να χάσει ο Ολυμπιακός βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Κάναντι. Και έκαναν ότι μπορούσαν για να βγάλουν εκτός πορείας την ομάδα του λιμανιού αλλά δεν τα κατάφεραν. Και ξέρουν πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Είπαμε ότι δεν θα κάνει ούτε εκατοστό πίσω και το αποδεικνύει σε κάθε ματς. Ο διαιτητής Ευαγγέλου δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων, δεν έδωσε έμμεσο στην φάση του Μέγιερι και ο βοηθός του, Αλεξέας «έβλεπε» οφσάιντ τον Ποντένσε σε φάση για γκολ για τους πειραιώτες.

Κι όμως προσπάθησαν με απροκάλυπτο τρόπο να βάλουν stop στην πορεία του Ολυμπιακού αλλά η… εξυγίανση λογάριαζε χωρίς την τεράστια μαγκιά των ερυθρόλευκων. Λογάριαζε χωρίς τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ομάδα του Πειραιά γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και γι’ αυτό τον τρέμουν οι αντίπαλοι του. Γι’ αυτό η… εξυγίανση προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταματήσει την ομάδα του Πειραιά. Γιατί οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού έχουν καταλάβει πως οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν. Και τα όσα είδαν όλοι στο Περιστέρι φανερώνουν την δυναμική της ομάδας του λιμανιού. Γιατί θα πρέπει να επισημανθεί η εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο, έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που βρίσκεται πολύ ψηλά στην βαθμολογία. Ο Ολυμπιακός λοιπόν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Προσφέρει θέαμα που άλλοι δεν μπορούν να «ονειρευτούν» και ο τρόπος με τον οποίο έπαιξαν οι παίκτες του στο Περιστέρι αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιακός φτιάχνει ομάδα που δεν θα την σταματά η… εξυγίανση ότι κόλπο και αν σκαρφιστούν στα επόμενα παιχνίδια.

Η εμφάνιση των ερυθρόλευκων ήταν εντυπωσιακή και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Με παιχνίδι που θα ζήλευαν όλοι οι αντίπαλοι του. Με φάσεις που εξελίσσονταν με κινηματογραφική ταχύτητα, κάνοντας την άμυνα του Ατρόμητου να μην μπορεί ν’ ακολουθήσει. Και το κυριότερο, οι παίκτες του Ολυμπιακού φρόντισαν να κάνουν αυτό που τους είχε ζητήσει ο προπονητής τους. Τα έδωσαν όλα στον «τελικό» και κατάφεραν να πάρουν μια πολύ μεγάλη νίκη και μάλιστα με εξαιρετική εμφάνιση. Είπαμε ότι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού τρέμουν γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του Πειραιά. Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά πρέπει να «επενδύσουν» πάνω σ’ αυτή την σπουδαία νίκη και να επιμείνουν στο πλάνο που δουλεύουν από το καλοκαίρι. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν φτιάξει ομάδα που θα νικάει και την… εξυγίανση. Κι εδώ θα πρέπει επίσης να σταθούμε στην μαχητικότητα των παικτών του Ολυμπιακού αλλά και στην φυσική κατάσταση των ερυθρόλευκων. Οι ερυθρόλευκοι έψαξαν το γκολ της νίκης κόντρα σε όλους και σε όλα μέχρι την τελευταία φάση. Και είχαν δυνάμεις για να τρέξουν, είχαν δυνάμεις για να πιέσουν, είχαν τις αντοχές σωματικές και ψυχολογικές για να κάνουν την πολύ μεγάλη ανατροπή. Σε πείσμα όσων προσπάθησαν να «στήσουν μπλόκο» στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ