Οι παίκτες του Άρη στο επίκεντρο

Οι παίκτες του Άρη στο επίκεντρο

Η ανάγκη να «θυμηθούν» την ένταση της εκκίνησης, ο Παντελίδης και ο μικρός μονοψήφιος αριθμός υποψηφίων.

Είναι η ώρα των ποδοσφαιριστών του Άρη. Η αποχώρηση του προπονητή, βάζει την ομάδα στο επίκεντρο. Ο Άρης δεν είναι στα τελευταία ματς στην ίδια ένταση, στον ίδιο ρυθμό που είχε στο ξεκίνημα. Και για να νικήσει εκτός έδρας οποιαδήποτε ομάδα, ακόμη και τον τελευταίο της βαθμολογίας, πρέπει πρώτα να έχει ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ο Άρης είναι καλύτερος του Απόλλωνα, είτε σε μονάδες είτε σαν ομάδα, αλλά οφείλει να το αποδείξει. Να πάρει αυτό το δύσκολο ματς και να προχωρήσει παρακάτω, για να είναι ο χρόνος της διακοπής του πρωταθλήματος απόλυτα παραγωγικός.

Η λίστα των υποψήφιων διαδόχων του Πάκο Ερέρα είναι σε… μικρό μονοψήφιο αριθμό. Η αξιολόγηση προχώρησε γρήγορα, άλλωστε δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Στην Ιταλία όντως ο Καρυπίδης θα δει υποψήφιο. Ο Διαμαντόπουλος χειρίζεται άλλη μια περίπτωση ξένου τεχνικού. Υπάρχει στις προτάσεις που έγιναν και ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ και της Λιντς, Κρίστιανσεν, αλλά δεν είναι πρώτη επιλογή κατά πως φαίνεται.

Ο Άρης δεν εμπλέκεται στη σχέση του Σάββα Παντελίδη με τον Αστέρα Τρίπολης. Το αντίθετο θα ήταν ανήθικο και παράνομο. Και επικίνδυνο, καθώς έτσι θα νομιμοποιούσε συμπεριφορές που στο μέλλον θα μπορούσε να βρει μπροστά του. Ανεξάρτητα από το ότι πράγματι, εφόσον θα ήταν χωρίς δουλειά, θα τον καλούσε άμεσα σε συζήτηση για να του αναθέσει την τεχνική του ηγεσία, θεωρώντας ότι η δουλειά του ταιριάζει στο προφίλ του ρόστερ.

Ο στόχος είναι το αργότερο την επόμενη Τετάρτη (αν υποτεθεί ότι μετά το ματς τη Ριζούπολη τη Δευτέρα θα υπάρξει ρεπό) να πιάσει δουλειά ο νέος προπονητής και να εκμεταλλευτεί το χρόνο της διακοπής. Ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει άμεσα μια διάδοχη κατάσταση -από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ερέρα με τις δηλώσεις του επιβεβαίωσε την αποχώρηση του και το κλαμπ καλύπτεται και τυπικά- είναι απλώς το ότι όλο αυτό δεν ήταν κάτι που προγραμμάτισαν ο Καρυπίδης ή ο Διαμαντόπουλος.

Όσο για το αν οι Ισπανοί παίκτες του Άρη είναι σοκαρισμένοι ή ξενερωμένοι με την εξέλιξη αποχώρησης του συμπατριώτη τους προπονητή; Οι ατζέντηδές τους πρότειναν ήδη προπονητές στο κλαμπ και εξόσων γνωρίζουμε κανείς δεν έχει συγγενική σχέση με τον δον Πάκο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ