Μυαλό και ενέργεια

Μυαλό και ενέργεια

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να καταπολεμήσει τις φοβίες του και να βγάλει αντίδραση.

Το παιχνίδι στην Ποντγκόριτσα απόψε είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό και η κατάληξή του είναι μόνο στη νίκη. Κάθε άλλη κατεύθυνση θα προκαλέσει ακόμα περισσότερη αναταραχή και ο Τσάβι Πασκουάλ με τους παίκτες του είναι υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς τους πάνω από όλα, να κερδίσουν τη Μπουντούτσνοστ.

Οι «πράσινοι» μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην φετινή Ευρωλίγκα έχουν ρεκόρ 2-2 και περιθώριο για νέο στραβοπάτημα δεν υπάρχει μετά τις ήττες από Μπάγερν Μονάχου και Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου την πρωταθλήτρια της Αδριατικής Λίγκας η οποία με ρεκόρ 0-4 αναζητά το πρώτο ροζ φύλλο στην φετινή διοργάνωση.

Στο καμίνι της «Χάλα Μοράτσα» λοιπόν ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κερδίσει. Να πάρει τους δυο βαθμούς και να προχωρήσει απέναντι σε μια ομάδα που θέλει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Το κοινό θα είναι «καυτό», καθώς οι οπαδοί της Μπουντούτσνοστ υποστηρίζουν φανατικά την ομάδα τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Συνεπώς απαιτείται από τους πράσινους απόλυτη συγκέντρωση, ελάχιστα λάθη, απόλυτη προσήλωση στο πλάνο, όχι «τρέλες» και ενέργεια στο φουλ.

Λένε πως «ο πιο δυνατός μυς είναι το μυαλό» και απόψε οι πράσινοι θα δοκιμαστούν πνευματικά. Πρώτα από όλα να νικήσουν τις φοβίες τους απέναντι στην «κλειστή» άμυνα που θα συναντήσουν και στη συνέχεια να επιβάλλουν το μυαλό τους στο παιχνίδι.

Προφανώς και το τρικ του Γιασικεβίτσιους με την «κλειστή» άμυνα θα… φορεθεί κι απόψε. Το «έργο» το έχουν ξαναδεί ο Πασκουάλ και οι συνεργάτες του. Συνεπώς όλοι αναμένουν ένα άλλο πλάνο στην επίθεση και φρέσκιες ιδέες για να αντιμετωπιστεί. Είπαμε κρίνονται όλοι…

Στο τέλος- τέλος οι Μαυροβούνιοι δεν έχουν να χάσουν τίποτε με μια ακόμα ήττα. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός διακινδυνεύει πάρα πολλά κι αν χάσει τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα ακόμα και για την οκτάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ