Σας έπιασε ο πόνος

Η προπώληση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι προετοιμασίες και η παράδοση δωρεάν μαθημάτων στην εξέδρα.

Προσωπικά δεν μου κάνει την παραμικρή εντύπωση αυτό που γίνεται με τα εισιτήρια του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το sold out , μάλιστα, είναι θέμα ωρών ή ημερών, πριν ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης.

Αν θέλαμε, μάλιστα να κάνουμε μια πρόβλεψη για την επόμενη εβδομάδα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάποιοι θα προσπαθούν να βρουν… μέσον για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο, χωρίς, όμως, επιτυχία, γιατί δεν θα υπάρχει. Κοινώς ; Όποιος πρόλαβε εισιτήριο πήρε.

Παρακολουθώ, επίσης, με ενδιαφέρον και με χαμόγελο κάποιες φορές, καθώς μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης τα μαθαίνεις και τα περιμένεις αυτά που βλέπεις, ακούς και διαβάζεις, την προσπάθεια κάποιων ουδέτερων να προκαταβάλουν την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αν θα ανάψουν πυρσοί, πόσο γεμάτο θα είναι το γήπεδο, αν , αν, αν… «Προσέξτε την τιμωρία», λένε με υποκριτικό ενδιαφέρον, λες και για πρώτη φορά συστηνόμαστε. Λες και αυτοί που είναι υπεύθυνοι και αρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα, κατέβηκαν από κανένα ..βουνό και πρώτη φορά θα ασχοληθούν με τέτοιο θέμα. Δεν ξέρουν αυτοί και ξέρετε εσείς, που σας έπιασε ο πόνος για τον Άρη, ξαφνικά, τώρα που επέστρεψε στη φυσική του θέση.

Ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται να παραδώσει ακόμα ένα μάθημα οπαδικής συμπαράστασης και μάλιστα δωρεάν. Οι οπαδοί του γνωρίζουν πως θα προστατέψουν την ομάδα τους, γιατί έχουν μάθει με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι σε αυτόν τον σύλλογο τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν περνάει ατιμώρητο. Γι αυτό δεν χρειάζονται συμβουλές και πόσο μάλλον από αυτούς που, αν τους αφήσεις στην Οσία Ξένη, θα χρειαστούν χάρτη ή GPS για να βρουν το Κλεάνθης Βικελίδης.

Υ.Γ Με την δουλειά που γίνεται το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος από τον Ερέρα και τους παίκτες, ελπίζουμε ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά των φαινόμενο των «χαμένων» ημιχρόνων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από