Ολυμπιακός: Ο Γκιγιέρμε μπορεί να κρίνει το ματς

Ολυμπιακός: Ο Γκιγιέρμε μπορεί να κρίνει το ματς

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει την χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου μέσου και ο Γκιγιέρμε μπορεί ν’ αποδειχθεί καθοριστικός για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την ΑΕΚ στο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους. Μια από τις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή θα είναι ο Γκιγιέρμε, ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλο ματς στο Μιλάνο απέναντι στην Μίλαν.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο 27χρονος μεσοαμυντικός θα είναι βασικός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, παίζοντας δίπλα στον Καμαρά. Θα πρέπει λοιπόν να σταθεί κάποιος στην συγκεκριμένη επιλογή από πλευράς Μαρτίνς, καθώς η συγκεκριμένη αλλαγή αναμένεται να διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του Ολυμπιακού στην μεσαία γραμμή.

Και είναι μια επιλογή του Πορτογάλου που έχει να κάνει τόσο με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου αγώνα όσο και με την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη, καθώς ο Βραζιλιάνος δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Γκιγιέρμε έδειξε λοιπόν στο Σαν Σίρο πως έχει καλή τεχνική, μπορεί να κρατήσει μπάλα και το κυριότερο έχει την καλή πάσα για να προωθήσει το παιχνίδι της ομάδας του. Κι εδώ λοιπόν ποντάρει πολλά ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς θέλει την καλή μεταβίβαση του Γκιγιέρμε και ο λατινοαμερικάνος μέσος μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Θα είναι ένας παίκτης που θα δώσει ανάσες στον Καμαρά σε ότι αφορά το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Είναι όμως και ο παίκτης που θα βγάλει μπροστά τον Ολυμπιακό γιατί πολύ απλά έχει την ποιότητα για να δημιουργήσει παιχνίδι από τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Είναι ο παίκτης που θα πάρει την μπάλα από τα στόπερ του Ολυμπιακού για να την «κουβαλήσει» μπροστά.

Για να «χτίσει» την επίθεση των Πειραιωτών. Και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Γκιγιέρμε έχει την πολύ καλή κάθετη πάσα. Θυμηθείτε την μεταβίβαση στον Χασάν στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός έχει λοιπόν να περιμένει πολλά πράγματα από τον Βραζιλιάνο μέσο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Γκιγιέρμε έχει την ποιότητα, έχει και τις εμπειρίες από μεγάλα ματς έχοντας παίξει σε Ιταλία και Ισπανία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται λοιπόν να εμπιστευτεί τον λατινοαμερικάνο άσο στο ματς με την Ένωση και περιμένει από τον πρώην μέσο της Λα Κορούνια να εξελιχθεί σε καθοριστικό παίκτη για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι θα έχουν ενδιαφέρον κι άλλες επιλογές του 48χρονου τεχνικού της ομάδας του λιμανιού, σε ότι αφορά την βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων στο αποψινό ντέρμπι απέναντι στην Ένωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ