ΠΑΟΚ : Χρειάζεται τύχη, αλλά και σταθερότητα

ΠΑΟΚ : Χρειάζεται τύχη, αλλά και σταθερότητα

Ο ΠΑΟΚ έχει 21 βαθμούς, όσους άξιζε ακριβώς. Δεν έχει πάρει κανέναν από αυτούς με «σπρώξιμο», κάτι που ισχύει για ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Έπρεπε να φτάσουμε στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ούτως ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει ένα αποτέλεσμα με σύμμαχο την τύχη. Μέχρι τώρα είχαμε τα δυο δοκάρια στην Ριζούπολη, το «τσαφ» του Κριζμάν στην Λάρισα, τα γκολ-καραμπόλα σε «Καραϊσκάκης» και ΟΑΚΑ, δείγματα ότι η τύχη είχε γυρίσει την πλάτη για τα καλά στον Δικέφαλο

Σαφώς και δεν ευθύνεται μόνο η τύχη για τα αρνητικά εκτός έδρας αποτελέσματα, όμως στο ποδόσφαιρο εκτός από την ικανότητα και την εκμετάλλευση των αδυναμιών του αντιπάλου χρειάζεται και η τύχη. Έχουμε δει σε πάρα πολλές περιπτώσεις ομάδες να στέφονται πρωταθλήτριες να χρειάζονται την τύχη για να πάρουν τον τίτλο. Είναι απαραίτητο να έχεις την τύχη «σύμμαχο» γενικά στην σεζόν, αλλά και σε τέτοια παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες που γνωρίζουν να αμύνονται.

Για να λέμε και του… Ράζβαν το δίκιο, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν κακός απέναντι στον Ατρόμητο. Ακόμα και στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε να χάνει με 1-0 χωρίς να έχει δεχτεί φάση, δημιούργησε καταστάσεις με ορθολογικό τρόπο, με συνεργασίες και είχε σε καλή μέρα κομβικούς παίκτες. Κάμπος, Μάτος και Βιεϊρίνια ήταν εξαιρετικοί, έδειξαν πάθος και… σκύλιασαν για να γυρίσει το παιχνίδι. Αν αυτή η εικόνα των τριών συνεχιστεί και στα εκτός έδρας παιχνίδια και βρεθούν ακόμα περισσότεροι συμπαραστάτες, τότε θα αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και εκτός έδρας.

Υ.Γ : Το πέναλτι που δίνει ο Παπαπέτρου είναι το πρώτο που παίρνει ο ΠΑΟΚ μετά από 17 συνεχόμενα παιχνίδια (!). Δεν τα λες και λίγα…

Υ.Γ 2 : Ο ΠΑΟΚ έχει 21 βαθμούς, όσους άξιζε ακριβώς. Δεν έχει πάρει κανέναν από αυτούς με «σπρώξιμο», κάτι που ισχύει για ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ