Πολύ σκληρός για να χάσει ο Άρης

Πολύ σκληρός για να χάσει ο Άρης

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε χαρακτήρα στο χθεσινό (27/10) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και απέδειξε ότι μπορεί να παίρνει θετικά αποτελέσματα και με μέτριες εμφανίσεις, ενώ στρέφει, πλέον, την προσοχή του στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (30/10) με την ΑΕΚ.

Ο Άρης έμεινε όρθιος σε ακόμα ένα ντέρμπι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς μετά τις νίκες επί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, «έφυγε» από το ΟΑΚΑ με έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στον Παναθηναϊκό, βάση και της εικόνας του αγώνα.

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν χαρακτήρα νικητή, «μέταλλο» μεγάλης ομάδας και δεν λύγισαν, ακόμα και όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και πίσω στο σκορ με το γκολ του Τετέ. Ο Άρης δεν έθελξε, είναι, η αλήθεια, με την απόδοση του στο ΟΑΚΑ.

Για την ακρίβεια, ήταν μέτριος έως και κακός στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο, ισοφάρισε με τη γκολάρα του Μορόν, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αν οι παίκτες του είχαν πιο «καθαρό» μυαλό όταν έβγαιναν στην αντεπίθεση.

Σε μια αναμέτρηση, στην οποία ο Άρης είχε σε άσχημη μέρα αρκετούς από τους παίκτες – «βαρόμετρα» του και ελάχιστους διακριθέντες, είναι πολύ σημαντικό ότι έφυγε αλώβητος από το ντέρμπι. Η ομάδα «χτίζει» χαρακτήρα και νοοτροπία με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Ακόμα, ο Άκης Μάντζιος βοήθησε την ομάδα του με τις αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ κέρδισε κατά κράτος τη μάχη της τακτικής από τον τεχνικό των γηπεδούχων. Ο Άρης φάνηκε ότι έχει «βάθος» στο ροστερ του, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι κάνει πρωταθλητισμό.

Απέναντι σε μια ομάδα που δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, όμως, έχει τρομερή ποιότητα, σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό της, ο Άρης προσέθεσε στη συγκομιδή του έναν πολύτιμο βαθμό.

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θα αφήσουν από σήμερα (28/10) πίσω το ματς με τον Παναθηναϊκό και θα επικεντρώσουν την προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Η αποστολή του Άρη, εξάλλου, θα παραμείνει στην Αθήνα, ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Η εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα δεν θα άφησε ικανοποιημένο τον Άκη Μάντζιο, που θα αναλύσει το συγκεκριμένο θέμα με τους παίκτες του. Είναι ολοφάνερο, όμως, ότι ο οργανισμός του Άρη βγάζει υγεία. Με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να συνεχίσει, με χαμηλά την μπάλα και με σκληρή δουλειά.

ΥΓ. Αρκεί μια στιγμή στον Λορέν Μορόν για να κάνει τη δουλειά του, να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Η παρουσία του Ισπανού επιθετικού αποδεικνύει πόσο σημαντική κίνηση ήταν για τον Άρη η επέκταση της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ