Ο Ζέλσον διέλυσε την άμυνα της Μάλμε

Ο Ζέλσον Μαρτίνς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι με την Μάλμε

Για την ποιότητα του Ζέλσον Μαρτίνς δεν χρειάζονται πολλά λόγια. «Μιλάει» η καριέρα που έχει κάνει ο 29χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος φανέρωσε κόντρα στην Μάλμε ένα μέρος από τις μεγάλες δυνατότητες που έχει.

Η επιστροφή του Ζέλσον, μετά τον τραυματισμό του, στον αγώνα επί σουηδικού εδάφους έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης καθώς ο ακραίος επιθετικός των πειραιωτών ήταν απολαυστικός.

Διαβάστε επίσης: H σούπερ σέξι Άστριντ ήταν στο ΟΑΚΑ και δεν κρατήθηκε: «Πώς βρεθήκαμε από το Μπερναμπέου, να παίζουμε με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας» (vids)

Για την ακρίβεια διέλυσε το αμυντικό πλάνο των γηπεδούχων, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην σουηδική ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως η Μάλμε δοκίμασε πολλά πράγματα για να τον σταματήσει αλλά ο Ζέλσον ήταν ασταμάτητος.

Ασίστ και δοκάρι
Και τι δεν έκανε χθες βράδυ στην Σουηδία ο άσος του Ολυμπιακού. Είχε την εξαιρετική προσπάθεια και την ασίστ στον Ελ Κααμπί, στο γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του λιμανιού.

Είχε ένα πολύ δυνατό σουτ στο δοκάρι και γενικότερα από τα πόδια του πέρασαν πολλές επιθετικές προσπάθειες των «ερυθρόλευκων».

Ο Ζέλσον είχε πολλά κέφια και ήταν αναμφίβολα ο παίκτης που έκανε την διαφορά από τα άκρα της επίθεσης και φυσικά ο Μεντιλίμπαρ έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Όχι μόνο γιατί η ομάδα του κατάφερε να πετύχει την δεύτερη νίκη της σε τρία παιχνίδια στο φετινό Europa League αλλά και γιατί είδε να επιστρέφει ένας παίκτης που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην επίθεση των «ερυθρόλευκων».

Η απουσία του Ζέλσον στοίχισε στον Ολυμπιακό αλλά τώρα με την επιστροφή του διεθνούς εξτρέμ, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μπορεί και πάλι να ποντάρει πάνω του, σε ότι αφορά το δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Σε ότι αφορά την χθεσινή νίκη των πειραιωτών επί της Μάλμε στην Σουηδία αξίζει να σταθούμε σ’ ένα ακόμα στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το μηδέν στην άμυνα κι αυτό μετράει πολύ, ειδικά όταν μιλάμε για ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» πήρε καλό βαθμό, παρά το ότι υπήρξαν οι αναποδιές με τους τραυματισμούς Ορτέγκα και Πιρόλα.

Και θα πρέπει εδώ να θυμίσουμε, ότι ο Ολυμπιακός είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του και στην εντός έδρας νίκη επί της Μπράγκα με 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουρο πως μετά την χθεσινή νίκη είναι σε καλό δρόμο, έχοντας έξι βαθμούς μετά από τρία ματς κι ακολουθεί το παιχνίδι με την Ρέιντζερς στο Καραϊσκάκη.

Θα είναι προφανώς ένα δύσκολο ματς αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί με προσοχή και συγκέντρωση να πάρει τη νίκη και να φτάσει τους εννιά βαθμούς. Αλλά για τους πειραιώτες προέχει τώρα το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα. Η Ρέιντζερς είναι… αργότερα.

Ειδήσεις Σήμερα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από