Έχετε «μήνυμα» από την Μπαρτσελόνα του Χανς Φλικ

Έχετε «μήνυμα» από την Μπαρτσελόνα του Χανς Φλικ

Η Μπαρτσελόνα έδειξε με την επιβλητική της εμφάνιση και νίκη επί της Μπάγερν πως «βλέπει» πολύ ψηλά στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν. Η εντυπωσιακή νίκη που πέτυχαν οι Καταλανοί (4-1) αλλά κυρίως η εμφάνισή τους δημιούργησε κλίμα ενθουσιασμού στην Βαρκελώνη και όχι άδικα.

Η Μπαρτσελόνα σκόρπισε στους… τέσσερις ανέμους την ομάδα του Μονάχου κι αυτό βεβαίως δεν είναι εύκολο. Φαίνεται όμως, πως τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο για την ομάδα που έχει «χτίσει» την φετινή σεζόν ο Χανς Φλικ.

Διαβάστε επίσης: Κανονικά ο Φουρνιέ με τη Μπάγερν: Πάλι έξω ο Γουίλιαμ Γκος – Το depth chart για Μόναχο

Ο Γερμανός προπονητής της Μπάρτσα έχει κάνει όχι απλώς καλή δουλειά, αλλά μάλλον ξεπέρασε τις προσδοκίες και του πλέον αισιόδοξου οπαδού της ισπανικής ομάδας.

Το μεγάλο «κόλπο» του Φλικ

Κρίνοντας μάλιστα από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονταν οι Καταλανοί το καλοκαίρι (λόγω των οικονομικών προβλημάτων) γίνεται εύκολα αντιληπτό πως κανείς δεν θα περίμενε μια Μπαρτσελόνα που θα εντυπωσιάζει.

Κι όμως ο Φλικ έχει καταφέρει να περάσει τα στοιχεία που έχει στην φιλοσοφία του και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η δική του Μπαρτσελόνα είναι δίχως άλλο εντυπωσιακή και ο Γερμανός προπονητής έχει «κερδίσει» τους παίκτες του.

Ο Ραφίνια είναι «σεληνιασμένος», ο Λεβαντόφκσι θυμίζει παλιές καλές εποχές και ο Γιαμάλ «δείχνει» πως θα παίζεται το ποδόσφαιρο στο μέλλον.

Λίγους μήνες πριν κι ενώ οι «μπλαουγκράνα» ήταν σε διαδικασία ανασυγκρότησης κανείς δεν είχε το όνομα της ομάδας της Βαρκελώνης, στη λίστα με τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Τώρα όμως η Μπαρτσελόνα έχει περίοπτη θέση σε αυτή την λίστα και ο Φλικ έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται δικαιωμένος με την δουλειά του.

Η Μπάρτσα «φώναξε» δυνατά σε όλη την Ευρώπη με την μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν, πως είναι έτοιμη να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι όσοι δεν την υπολογίζουν στα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, καλό θα είναι ν’ αναθεωρήσουν άποψη.

Ο τρόπος με τον οποίο κυριάρχησε η ισπανική ομάδα κόντρα στην Μπάγερν ήταν για σεμινάριο και αποδείχθηκε πως ο Φλικ είχε «διαβάσει» με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο τις αδυναμίες των Βαυαρών.

Όλα δούλεψαν «ρολόι» για την ομάδα της Βαρκελώνης και ασφαλώς η συνέχεια έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μπορεί άραγε η Μπάρτσα να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο το προσεχές διάστημα; «Μπορεί και θα το δείτε» απαντούν εκστασιασμένοι οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ