Η Μονακό θύμισε εποχές Βενγκέρ και παίζει ωραία μπάλα

Η Μονακό εντυπωσιάζει με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει και η ομάδα του Πριγκιπάτου θυμάται τις... ρίζες της

Η Μονακό έδωσε μια εντυπωσιακή παράσταση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και αποδεικνύει ότι η ομάδα του Πριγκιπάτου είναι σε καλό δρόμο.

Για την ακρίβεια σε πολύ καλό δρόμο, γιατί το σύνολο του Άντολφ Χίτερ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μάλιστα με παιχνίδι τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα.

Όχι ότι χρειάζονταν το ματς με την σερβική ομάδα για να καταλάβουμε που το… πάει η Μονακό, αλλά όπως και να το κάνουμε αυτό το 5-1 ήταν ενδεικτικό των δυνατοτήτων που έχει η «παρέα» του Εμπολό.

Η Μονακό προσφέρει θέαμα, βάζει πολλά γκολ κι έχει μια φιλοσοφία που φανερώνει πως ο προπονητής της έχει δουλέψει και μάλιστα πολύ.

Και ήταν τέτοια η λάμψη της στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα που μπορεί να χαρακτηριστεί και εκτυφλωτική, καθώς οι Μονεγάσκοι έκαναν ένα σούπερ ημίχρονο (το δεύτερο) πετυχαίνοντας σε αυτό το διάστημα τρία γκολ.

Κι όσο για τις μεγάλες ευκαιρίες; Κι από αυτές είχε και μάλιστα πολλές η ομάδα του Πριγκιπάτου, μεταξύ των οποίων κι ένα δοκάρι.

Θύμισε την ομαδάρα του Βενγκέρ

Έχουν περάσει πολλά χρόνια (για την ακρίβεια 37) από την μέρα που ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκίνησε να φτιάχνει την μεγάλη Μονακό, φέρνοντας επανάσταση στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

Είναι σίγουρο πως ακόμα και ο απαιτητικός Αλσατός θα είδε με μεγάλη ικανοποίηση την Μονακό του Χίτερ, διακρίνοντας αρκετά κοινά στοιχεία με την δική του ομάδα.

Και η σύνδεση των δύο περιόδων είναι ξεκάθαρη κι έχει να κάνει με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Πριγκιπάτου.

Η «ταυτότητα» της Μονακό έγραφε επίθεση επί εποχής Βενγκέρ και το ίδιο γράφει και σήμερα, με τον Χίτερ να εστιάζει στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Η Μονακό διέλυσε τον Αστέρα με 5-1 ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι Μονεγάσκοι είχαν κάνει το «μπαμ» στην πρεμιέρα της League Phase, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 2-1.

Και σίγουρα δεν είναι μικρό πράγμα να νικήσεις την φετινή Μπαρτσελόνα, καθώς η ομάδα της Βαρκελώνης είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Αυτή η Μονακό όμως το έκανε και αυτό, αποδεικνύοντας ότι έχει τις δυνατότητες να κοιτάξει ψηλά στην φετινή διοργάνωση.

Είναι καλό για το Τσάμπιονς Λιγκ να υπάρχουν ομάδες όπως η Μονακό, ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και προσφέρουν θέαμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από