Το «πρέπει» στο Μάλμε και η λογική αντίδραση

Το «πρέπει» στο Μάλμε και η λογική αντίδραση

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην Σουηδία ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τον εδραιώσει ψηλά στην βαθμολογία του Γιουρόπα Λιγκ και θα του δώσει και την, αναγκαία, αντίδραση από την «γκέλα» της Κυριακής.

Μια ιστορία που γράφτηκε με τον ίδιο τρόπο την περασμένη Κυριακή, και ένα χειρότερο σενάριο καθώς το 2-2 από 2-0 έβγαλε στον «αφρό» αγωνιστικά θέματα της ομάδας και σαφέστατα κακή νοοτροπία. Όταν ο ίδιος ο προπονητής δηλώνει «κοιμηθήκαμε» τι παραπάνω να πεις;

Η ουσία βεβαίως πλέον δεν είναι το «πριν» αλλά το «μετά». Με την ελπίδα πως τα «μαθήματα» θα γίνουν «παθήματα». Και την «απάντηση» στο γιατί χαλάρωσαν μετά το 2-0 με τον Λεβαδειακό να είναι πιθανό να δοθεί στο Μάλμε.

Στην Σουηδία που ψάχνει στην 3η αγωνιστική του League Phase του Γιουρόπα Λιγκ ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τον εδραιώσει ψηλά στην βαθμολογία με το επόμενο ματς να έρχεται στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Ρέιντζερς. Μια σημαντική αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους απέναντι στην Μάλμε που μπορεί να τα έχει… γράψει στον κόκορα στο πρωτάθλημα γιατί ότι και να γίνει θα το πάρει, αλλά στο Γιουρόπα τα δίνει όλα. Και μπορεί να έχει πολλά θέματα ανασταλτικά αλλά επιθετικά είναι δυνατή.

Το ζητούμενο όμως σε αυτό το ματς δεν είναι τόσο η Μάλμε, αλλά ο Ολυμπιακός. Είναι άλλο ματς αυτό της Πέμπτης όπου ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει το καλό του πρόσωπο, να βγάλει την αντίδραση που χρειάζεται και να βάλει ξανά το «τρένο στις ράγες». Ήταν σοκαριστικό αυτό που συνέβη με τον Λεβαδειακό και προφανώς φταίνε όλοι για αυτό. Όμως αύριο το βράδυ είναι μια άλλη ιστορία.

Με τον Μεντιλίμπαρ να βάζει όπως αναμένεται την καλύτερη δυνατή 11αδα, χωρίς πειραματισμούς, και να περιμένει από όλους να δείξουν αυτό που ξέρουν και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίξουν. Και είναι αλήθεια πως ο «Μεντί» εμφανίζεται βέβαιος πως η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει στο Μάλμε παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα.

Για έναν Ολυμπιακό που χρειάζεται πάση θυσία να βρει την αναγκαία σταθερότητα και τα μεγάλα αποτελέσματα και το Μάλμε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Και η Τρίπολη μετά, γιατί μην ξεχνάμε πως ο μεγάλος στόχος στα 100 χρόνια της ομάδας είναι το πρωτάθλημα…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ