Αυτά τα κάνει μόνο η Ρεάλ…

Αυτά τα κάνει μόνο η Ρεάλ…

Ποιος να συγκριθεί με τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο που κάνει μια ανατροπή από 0-2 με την Ντόρτμουντ σε 5-2 να φαίνεται τόσο απλή;

Αυτά τα κάνει μόνο η Ρεάλ, και φαίνονται τόσο απλά που πλέον δεν μας κάνει εντύπωση. Η Ρεάλ του Βινίσιους, του Μπέλιγχαμ, όχι ακόμη του Εμπαπέ που του έχει «κάτσει» βαριά η φανέλα.

Η Παγκόσμια Ρεάλ που βρέθηκε να χάνει από την Ντόρτμουντ στο «Μπερναμπέου» με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και που θα μπορούσε να είχε δεχθεί και τρίτο γκολ αν ο Κουρτουά δεν είχε κάνει μια απίθανη επέμβαση.

Διαβάστε επίσης: Football meets data: «Φαβορί για πρόκριση ο Ολυμπιακός – Εκτός 24άδας ο ΠΑΟΚ» (pic+vid)

Και όμως αυτό το 0-2 στο 34΄των Γερμανών που έβλεπαν μπροστά τους την ευκαιρία για μια μίνι ρεβάνς από την ήττα τους στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ φτάνοντας μάλιστα στο 3Χ3 στην φετινή διοργάνωση, κράτησε για μια ώρα ματς.

Γιατί από το 60΄που ο Ρούντιγκερ «έσκισε» τα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά ο… μηχανισμός του «Μπερναμπεού» είχε αρχίσει να δουλεύει και το γήπεδο να γίνεται κατηφορικό. 5-2 και πάλι καλά για τους Γερμανούς που έχασαν την μπάλα από τον Βινίσιους και την παρέα του. Μέχρι το 90+3΄που ο «Βίνι» σκόραρε ξανά η Ρεάλ «ισοπέδωσε» την Ντόρτμουντ σε μια ακόμη απολαυστική παράσταση της στο… δικό της Τσάμπιονς Λιγκ.

15 κούπες με τα αυτιά έχει ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο που τέτοιες ανατροπές, με τόση ευκολία και άνεση της κάνει για πλάκα… Από 0-2, 5-2 και λες… φυσιολογικό είναι. Η Ρεάλ Μαδρίτης το έκανε, άρα, ουδεμία έκπληξη. Η Ρεάλ Μαδρίτης του Αντσελότι που συνεχίζει απτόητη και φέτος.

Με το νέο μεγάλο της αστέρι, τον Κιλιάλ Εμπαπέ να έχει… χαθεί από το βάρος της τεράστιας φανέλας της Ρεάλ αλλά αυτό να μην αποτελεί πρόβλημα για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Και κάπως έτσι βραδιές σαν αυτή με την Ντόρτμουντ να μένουν αξέχαστες… Και για όσους λατρεύουν το ωραίο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ