Κατακτητές της κορυφής με μπαλάρα

Κατακτητές της κορυφής με μπαλάρα

Η ομαδάρα του Άκη Μάντζιου «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες και την Καλλιθέα, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πήρε ώθηση για τα δυο ντέρμπι που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό για τη Superleague και την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Δεν έχει ταβάνι ο Άρης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και την πέμπτη συνολικά και «στρογγυλοκάθισε» στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μάντζιου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Καλλιθέα, κέρδισε με σχετική άνεση, ενώ θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ, ακόμα.

Απέναντι σε μια ομάδα που πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις απέναντι στους υπόλοιπους «μεγάλους», δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και δεν έχασε από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν πειστική εμφάνιση. Έστω και αν δεν σκόραραν από το πρώτο ημίχρονο, η εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο επέτρεπε στους οπαδούς τους να είναι ήρεμοι, καθώς φαινόταν ότι το γκολ είναι θέμα χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Λουτσέσκου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Άρης είχε υπομονή στο παιχνίδι του, δεν αγχώθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, έπαιξε ορθολογικά εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό πλεονέκτημα του, από την πεντακάθαρη αποβολή του Πασσαλίδη στο 33ο λεπτό και έφτασε δικαιολογημένα σε μια πολύ σημαντική νίκη με τα γκολ των Γιάκουμπ Μπράμπετς και Μάνου Γκαρθία.

Μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, καθώς εκτός από τους προφανείς βαθμολογικούς λόγους, θα της δώσει και ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια και για τα εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό για τη Superleague και με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Στα παιχνίδια με τη Λαμία και την Καλλιθέα, ο Άρης έδειξε ότι έχει, πλέον, την απαιτούμενη ποιότητα στο ρόστερ του για να τα «καθαρίζει» με άνεση και να αποφεύγει τις γκέλες, αλλά κυρίως διαθέτει τη σωστή νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζει τα συγκεκριμένα ματς με τους θεωρητικά πιο βατούς αντιπάλους. Αν, μάλιστα, η νίκη επί της Λαμίας ήταν ένα πρώτο μήνυμα, στο χθεσινό ματς με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήρθε η επιβεβαίωση.

Ο Άκης Μάντζιος κάνει εξαιρετική δουλειά στον Άρη και δικαίως πήρε τα εύσημα από τους οπαδούς της ομάδας, που φώναξαν ρυθμικά το όνομα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ήταν πολύ όμορφες, επίσης, οι εικόνες, με τους παίκτες να γίνονται μια «γροθιά» με τον κόσμο και να πανηγυρίζουν τη νίκη.

ΥΓ. Τέλος και τυπικά αναμένεται να δοθεί σήμερα (21/10) στο θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Άρη με τον Λορέν Μορόν. Ο εκπρόσωπος του Ισπανού επιθετικού βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη, προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο παίκτης να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ