Άρης: Το «ντέρμπι» με την Καλλιθέα

Άρης: Το «ντέρμπι» με την Καλλιθέα

Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να αντιμετωπίσουν με ιδιαίτερη προσοχή το κυριακάτικο (20/10) εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Ντονάτι και στη συνέχεια να στρέψουν την προσοχή τους σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Με την «προίκα» των τεσσάρων συνεχόμενων νικών του σε όλες τις διοργανώσεις και με τις πειστικές εμφανίσεις που έκανε, ο Άρης επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια.

Για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, όμως, το μεγάλο «ντέρμπι»τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το κυριακάτικο (20/10) παιχνίδι με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Είναι, λογικό, φυσικά οι αναμετρήσεις που ακολουθούν, με τον Παναθηναϊκό (27/1) για τη Σούπερλιγκ και με την ΑΕΚ (30/10) για το Κύπελλο να εξιτάρουν περισσότερο τους οπαδούς της ομάδας, όμως, δεν ισχύει το ίδιο για τον Άκη Μάντζιο και τους ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την ήττα του Παναθηναϊκού

Ο Άρης οφείλει να αντιμετωπίσει την αναμέτρηση με την ομάδα του Ντονάτι, ως το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι στιγμής στην αγωνιστική περίοδο. Μέχρι το επόμενο, φυσικά… Οι παίκτες του πρέπει να μπουν με την ίδια νοοτροπία, που είχαν στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Λαμία.

Να επιβάλουν τον ρυθμό που τους βολεύει στο παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη. Να δώσουν στους αντιπάλους να αντιληφθούν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ότι δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα. Σε ένα «Κλεάνθης Βικελίδης»που αναμένεται να γεμίσει από τους οπαδούς του Άρη, που θέλουν να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα και να τη σπρώξουν στη νίκη.

Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας, οι παίκτες του Άρη δεν θα πρέπει να επηρεαστούν, προκειμένου να δείξουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι αν την υποτιμήσει κανείς, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ξεκάθαρο παράδειγμα τα παιχνίδια της με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, από τους οποίους δεν έχασε. Μια ομάδα, όμως, που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι μαζική άμυνα – αυτή είναι τουλάχιστον η μέχρι τώρα αγωνιστική φιλοσοφία της – και αυτό είναι κάτι που συμφέρει τον Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι είναι, φυσικά, το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση της Κυριακής. Αρκεί, να παραταχθούν όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης θα κυνηγήσει μια νίκη που μπορεί να τον φέρει ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας και θα του δώσει ψυχολογική ώθηση, ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ