Ποιότητα και σοβαρότητα οδηγούν τον Άρη

Ποιότητα και σοβαρότητα οδηγούν τον Άρη

Έχοντας αναβαθμίσει το έμψυχο δυναμικό του με σημαντικές μεταγραφές και έχοντας κρατήσει τους πρωτοκλασάτους παίκτες του, ο Άρης πρέπει να διατηρήσει την ίδια αυτοσυγκέντρωση που τον διέκρινε στα τελευταία τρία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που ο Άρης έδειξε να βρίσκει για τα καλά ρυθμό, πετυχαίνοντας τέσσερις σερί νίκες. Τρεις για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στα δυο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και στο ματς αποδείξεων με τη Λαμία και μια για το Κύπελλο, απέναντι στον Εθνικό, «σφραγίζοντας» την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ποιότητα στο ρόστερ του αλλά και η σοβαρότητα που δείχνει στα παιχνίδια του, μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, είναι οι δυο βασικοί λόγοι που η ομάδα του Άκη Μάντζιου κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα.

Σε συνδυασμό, βέβαια, με το γεγονός ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, ή ακόμα αν προτιμάτε, από προπόνηση σε προπόνηση, η ομάδα αυτή, που αποτελείται από αρκετούς νέους παίκτες στο ρόστερ της και ειδικά στο βασικό σχήμα, «δένει» ολοένα και περισσότερο και αποκτά την απαραίτητη ομοιογένεια.

Ο Άρης ξαναμπαίνει από αύριο (15/10) σε ρυθμούς πρωταθλήματος, καθώς οι παίκτες του επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη (20/10) αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Υπήρχαν, βέβαια και αυτοί, όπως ο Κουάισον, που πήγαιναν και τις προηγούμενες μέρες στο «Δασυγένειο», δουλεύοντας έξτρα, προκειμένου να επιστρέψουν στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Έχοντας, αναβαθμίσει, λοιπόν, το ρόστερ του με παίκτες ποιότητας και έχοντας ανανεώσει τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του, όπως τον αρχηγό Κουέστα αλλά και τους Φαμπιάνο και Μορόν, ο Άρης πρέπει να διατηρήσει την αυτοσυγκέντρωση που είχε πριν τη διακοπή και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καλλιθέα.

Ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν είναι, αν δει κανείς την εικόνα της Καλλιθέας απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Αυτός είναι και ο λόγος που οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τη δέουσα σοβαρότητα. Στην περίπτωση αυτή, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

YΓ. Αρκετά είναι τα ερωτηματικά σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Άκης Μάντζιος κόντρα στην Καλλιθέα και ειδικά στον χώρο της άμυνας. Εκεί, όπου, Φαμπιάνο και Ρόουζ διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Μπράμπετς. Εκτός αν έχουμε κάποια έκπληξη…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ